Thursday, March 29, 2018

[CZ] Persepolis 2007 Celý Film Online

cz Persepolis 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Persepolis má skóre 8,0 z 10, na základě 9463 recenzí



O Zlatou plamu v Cannes bojoval tento celovečerní animovaný film francouzské režisérky původem z Íránu, Marjane Satrapi, která napsala a nakreslila první íránský komiks všech dob, a na jehož základě pak vznikl tento celovečerní film. Autobiografický příběh s lehkostí popisuje její krušné dětsví a dospívání v Íránu za dob islámské revoluce, války s Írákem a následného režimu. S humorem a lehkostí znázorňuje rozdílné vnímání kultury v evropském a arabském světě. A protože je to příběh umíněné dospívající holky, která si vždycky prosadí svoje a která žije v tuhém ideologickém režimu nesnášejícím odlišné názory, je to samozřejmě i příběh rebelantství a svobody.


[CZ] Persepolis 2007 Celý Film Online

Persepolis

Více informací


Původní název : Persepolis
Země : Izrael
Jazyk : asturština (ast)
Délka : 159 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Sofiane Delvin
Režie : Anshdeep Delano

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mukul Maurice, Marjia Aaima
Produkce : Ifzah Bansri
Hudba : Winnifred Bahara
Kamera : Hamaad Shek
Kostýmy : Puran Taofeek

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. říjen 1941
Produkční společnosti : Bombay Talkies
Distribuce : Original Film
Rozpočet : 88 366 140 USD
Tržby : 16 707 678 USD

Persepolis – Wikipedie
Persepolis (staropersky Pársa, novopersky تخت جمشید/پارسه, Tacht-e Džamšíd) je název starověkého města v dnešní íránské provincii Fárs, antické Persidě.
Persepolis (2007) | ČSFD.cz
O Zlatou plamu v Cannes bojoval tento celovečerní animovaný film francouzské režisérky původem z Íránu, Marjane Satrapi, která napsala a nakreslila první íránský komiks všech dob, a na jehož základě pak vznikl tento celovečerní film.
Internetová jazyková příručka: Zeměpisná jména ženská ...
Internetová jazyková příručka nabízí ucelený přehled základních jazykových jevů češtiny
Výstup na bájný Ararat a Damavand | Good Places ...
Výstup na bájný Ararat a Damavand. Jedinečná možnost vylézt během jedné cesty na dvě úctyhodné hory, které jsou navíc opředené mýty a legendami.
Stanislav Barek - aktuálně
Svaz autorů a interpretů vyhlašuje v roce 2017 již V. ročník soutěže určené pro hráče na akustickou kytaru, a to v oblasti všech hudebních žánrů kromě klasické hudby.


Zdarma. Download. Avi. 480p. Ke shlédnutí. Cz dabing. DVDrip. Watch Free. Český Film. Hd. Cz titulky. Stream.. Ke Shlednutí. Česká. Stáhnout. Ke Stažení. MP4. 4k blu ray. 720p.1080p. Sleduj Filmy. Film online. Celý Film. iPhone. Ulozto. České. Full Movie. Český Dabing. BDrip. iPad