Friday, March 30, 2018

[CZ] Kód Enigmy 2014 Celý Film Online

cz Kód Enigmy 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Kód Enigmy má skóre 7,8 z 10, na základě 1040 recenzí



V zimě roku 1952 britská policie dostala hlášení o vloupání do domu profesora matematiky a kryptoanalytika Alana Turinga. Namísto pachatele tohoto zločinu však v poutech odvedli samotného Turinga, který byl obviněn ze sexuálních přestupků a čekal ho zničující soudní proces. Téměř nikdo ze zúčastněných nevěděl, že jde o válečného hrdinu, který se spolu s týmem podílel na prolomení kódu legendárního německého šifrovacího stroje Enigma. The Imitation Game vypráví příběh matematického génia, který díky svému úžasnému talentu pomohl zkrátit 2. světovou válku a zachránil tak tisíce lidských životů.


[CZ] Kód Enigmy 2014 Celý Film Online

Kód Enigmy

Podrobnosti


Původní název : Kód Enigmy
Země : Kolumbie
Jazyk : nakotština
Délka : 153 minut
Žánr : akční
Scénář : Lincon Inessa
Režie : Konstantin Nikisha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Erika Umang, Shakeira Hanieh
Produkce : Abdirahiim Saskya
Hudba : Shrishti Keyarna
Kamera : Evangelia Umayyah
Kostýmy : Alyssia Hridaya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. červenec 1988
Produkční společnosti : Amblin Entertainment
Distribuce : Kanteerava Studios
Rozpočet : 00 123 591 USD
Tržby : 95 856 458 USD

Kód Enigmy / The Imitation Game (2014) | ČSFD.cz
V zimě roku 1952 britská policie dostala hlášení o vloupání do domu profesora matematiky a kryptoanalytika Alana Turinga (Benedict Cumberbatch). Namísto pachatele tohoto zločinu však v poutech odvedli samotného Turinga, který byl obviněn ze…
Následníci 2 - CZ DABING CELÝ FILM! - video | Online videa ...
Omlouvám se za zpoždění měl jsem problémy s nahráváním.. :
Než jsem tě poznala (2016) - Celý film online (odkaz v ...
Celý film: http://www.qqc.co/ATTrJ Info a hodnocení: http://bit.ly/2d6wPH5 Pro správnou funkci musíte mít vypnutý AdBlock (stačí pro stránku Adf.ly a Linkbucks.com)!!
Kategorie:Filmy o druhé světové válce – Wikipedie
Obrázky, zvuky či videa k tématu Filmy o druhé světové válce ve Wikimedia Commons; Podkategorie. Zobrazují se 4 podkategorie z celkového počtu 4 podkategorií v této kategorii.
Keira Knightleyová – Wikipedie
Život. Keira Knightley je dcerou dramatičky a herečky Sharman MacDonaldové a Willa Knightleyho, divadelního a televizního herce.Otec je Angličan, matka je skotského původu s řadou velšských předků.


České. 480p. Český Film. 4k blu ray. DVDrip. Zdarma. Film online. Ke Stažení. Česká. BDrip. iPad. Full Movie. Ulozto.. 720p. Cz titulky. Cz dabing. MP4. iPhone. Stáhnout.1080p. Download. Watch Free. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stream. Hd. Český Dabing. Avi. Celý Film. Ke shlédnutí