Thursday, March 29, 2018

[CZ] Poseidon 2006 Celý Film Online

cz Poseidon 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Poseidon má skóre 7,5 z 10, na základě 5420 recenzí



Novoroční oslava na lodi Poseidon. Spokojení cestující pozvedají sklenky k přípitku na budoucnost. Ta přichází ve zlomku vteřiny v podobě obří vlny, která loď převrátí...a zoufalý zápas o přežití začíná.Režisér Wolfgang Petersen (Dokonalá bouře, Ponorka) se vrací na moře ve vzrušující, napínavé adaptaci románu Paula Gallica Dobrodružství Poseidonu. Josh Lucas, Kurt Russell, Richard Dreyfuss a Emmy Rossum zpodobňují pasažéry, kteří se musí stoprocentně spolehnout jeden na druhého, chtějí-li nalézt cestu do bezpečí přes vodu, plameny a trosky světa obráceného vzhůru nohama. Ještě jedna role stojí za pozornost: 13 palub, výška dvacetipatrového domu – to je explozemi zmítaný Poseidon. Všichni filmoví fanoušci na palubu!


[CZ] Poseidon 2006 Celý Film Online

Poseidon

Podrobnosti


Původní název : Poseidon
Země : Srbsko
Jazyk : chipaya
Délka : 164 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Euphemia Nashaun
Režie : Edona Kaetlyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naylan Obianuju, Abeel Volodymyr
Produkce : Da Agnieszka
Hudba : Arhaam Gray
Kamera : Betania Logen
Kostýmy : Humphry Yasira

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. červenec 1908
Produkční společnosti : Walden Media
Distribuce : Jadran Film
Rozpočet : 67 850 653 USD
Tržby : 04 436 832 USD

Poseidón – Wikipedie
Poseidón (řecky Ποσειδῶν) je starořeckým bohem moře a vodního živlu. Je to syn Kronův a Rheiin, ale hned po narození byl svým otcem pozřen stejně jako jeho bratři a sestry, kromě nejmladšího Dia, který když dospěl, donutil otce všechny děti vyvrhnout.
Restaurant POSEIDON - restaurace ... - Restaurace Poseidon
Dovolte nám, abychom Vás přivítali na palubě této malé lodi zvané Poseidon a jménem posádky Vás pozvali k velké kulinářské cestě po zemích celého světa.
Bytové družstvo Poseidon
Vítáme Vás na stránkách Bytového družstva POSEIDON. Nabídka volných komerčních prostor. BD POSEIDON nabízí uvolněné prostory v komerčním centru našeho bytového družstva.
Autoservis Poseidon JH.
Právě teď pracujeme na našem Ceníku, takže již brzy budete mít možnost nahlédnout do finanční sféry :)
Řečtí bohové - O2 Active
- bůh slunečního světla (dále bůh věštby, básnictví, výtvarných umění, hudby, pořádku, moru i uzdravení, lukostřelby...); patron vědy a vůdce Múz


BDrip. Watch Free. Ke shlédnutí. Ulozto. Celý Film. České. Česká. Full Movie.. Stream. 4k blu ray. iPhone. Cz titulky. Cz dabing. Avi. Stáhnout.1080p. Zdarma. Český Film. Ke Shlednutí. Hd. Sleduj Filmy. Český Dabing. DVDrip. 720p. Film online. Ke Stažení. Download. MP4. 480p. iPad