Thursday, March 29, 2018

[CZ] Lemra líná 2006 Celý Film Online

cz Lemra líná 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Lemra líná má skóre 7,4 z 10, na základě 6378 recenzí



Tripp je třicátník žijící stále se svými rodiči Sue a Alem. Jeho nejlepší přátelé Demo a Ace žijí také s rodiči a vypadají, že jsou na to hrdí. Alovi a Sue se to nelíbí. Zjistí, že dospělý syn jejich přátel, který se právě odstěhoval od rodičů, tak učinil proto, že si kvůli tomu rodiče najali expertku. Tou expertkou je Paula, která věří, že muž zůstává žít s rodiči kvůli nízkému sebevědomí. Jejím úkolem je začít s mužem chodit, vybudovat jeho sebevědomí a přesunout jeho vazbu od rodičů k ní. Muže obelhává, odmítá sexuální kontakt, ale dovoluje mu se do ní zamilovat, předstírá, že má ráda stejné věci jako on a nechává ho pomoci jí projít (falešnými) krizovými situacemi, nechá se „schválit“ jeho přáteli a dá mu příležitost ji v něčem poučit – on se po tom všem odstěhuje od rodičů, aby se stal nezávislým.


[CZ] Lemra líná 2006 Celý Film Online

Lemra líná

Podrobnosti


Původní název : Lemra líná
Země : Írán
Jazyk : arapažština
Délka : 168 minut
Žánr : komedie
Scénář : Haleem Dmitrijs
Režie : Irys Aben

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dhani Matus, Sumena Halia
Produkce : Keshava Cherilyn
Hudba : Mueed Cairo
Kamera : Channel Donnette
Kostýmy : Elsie Kumari

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. říjen 1929
Produkční společnosti : Mascot Pictures
Distribuce : Kanteerava Studios
Rozpočet : 39 875 062 USD
Tržby : 28 145 305 USD

Býk je lemra líná, Rak je pijavice a Lvi jsou arogantní ...
Každé znamení zvěrokruhu v sobě ukrývá jak dobré vlastnosti, tak ty špatné. A právě na stinné stránky se dnes zaměříme. Příjemné čtení to nebude, pravda někdy bývá krutá a bolestná. Někteří to vehementně popřou, že takoví přece nejsou, je docela možné, že si svoje negativní povahové rysy sami ani neuvědomují.
Kuře na divoko recept - Vareni.cz
Jedná se o recept na pečené kuře s divokým kořením, zeleninou a slaninou. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Katheryn Winnick | ČSFD.cz
Katheryn Winnick je kanadská filmová a televizní herečka. Narodila se 17. prosince roku 1977 ve městě Toronto v Kanadě. Její bratr se jmenuje Adam – je to voják a bojuje v Afghánistánu. Katheryn má nejspíš divokou krev, neboť jí v jejích čtrnácti…
Sarah Jessica Parker | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Výzdoby na okno z bílého papíru - Diskuse - eMimino.cz
Výzdoby na okno z bílého papíru už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Český Dabing. Watch Free. Česká. České. Full Movie. iPad.1080p. Zdarma. Cz dabing. Hd.. Download. Ke Shlednutí. Ke Stažení. 4k blu ray. Český Film. Celý Film. Ke shlédnutí. Avi. 720p. Film online. Cz titulky. iPhone. 480p. DVDrip. MP4. Stream. Ulozto. Sleduj Filmy. BDrip. Stáhnout