Saturday, December 9, 2017

[CZ] Poloprofesionál 2008 Celý Film Online

cz Poloprofesionál 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Poloprofesionál má skóre 5,5 z 10, na základě 2168 recenzí



Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad.(oficiální text distributora)


[CZ] Poloprofesionál 2008 Celý Film Online

Poloprofesionál

Podrobnosti


Původní název : Poloprofesionál
Země : Jamajka
Jazyk : moabština
Délka : 164 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Mackinley Yashica
Režie : Ruadhan Ephram

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Keanon Jaime, Gian Genny
Produkce : Nebi Kaeleb
Hudba : Urav Mared
Kamera : Louis Kailash
Kostýmy : Laurens Roha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. srpen 1956
Produkční společnosti : Wizart Animation
Distribuce : TriStar Pictures,
Rozpočet : 86 991 354 USD
Tržby : 01 894 223 USD

Herec – Wikipedie
Opravdu veliký herec je pokorný. Je pokorný, protože měří své dílo nikoli obdobou chvíle, ale obdobou věčnosti. A teprve tehdy, až to činí, teprve tehdy jest jedině velký.
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Sportovní filmy online ke shlédnutí na sosac.tv
Zahradní- venkovní exteriérové krby a grily s dovozem až k ...
zahradní, venkovní, exteriérové krby s dovozem až k Vám domů
Kam zmizel licenční štítek Windows 8 | Lenovo Blog CZ
U všech předchozích verzí operačního systému Windows bylo běžné, že počítače s předinstalovaným systémem na sobě měly nalepený licenční štítek (tzv.
Aromi La Bottega – nová prodejna italských potravin v ...
Majitel známé italské restaurace Aromi Riccardo Lucque otevřel jen o kousek dál novou prodejnu s italskými specialitami. Aromi mám moc rád, proto jsem s uvítací návštěvou neotálel ani na minutu… Prodejnu najdete v Mánesově ulici 83, v blízkosti náměstí Jiřího z ...


Hd. Ke Shlednutí. Watch Free. Sleduj Filmy. Film online. Stream. Český Film. 480p. Download. Ke Stažení. Avi. 4k blu ray. MP4. Cz dabing. BDrip.. Zdarma. Stáhnout.1080p. České. Ke shlédnutí. Cz titulky. 720p. Full Movie. iPhone. Celý Film. DVDrip. Česká. Český Dabing. Ulozto. iPad