Saturday, December 9, 2017

[CZ] Městečko Pleasantville 1998 Celý Film Online

cz Městečko Pleasantville 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Městečko Pleasantville má skóre 7,0 z 10, na základě 9262 recenzí



Fantastická komedie Městečko Pleasantville je dílem scenáristy, režiséra a producenta Garyho Rosse, který je mj. podepsán i pod scénářem rodinné komedie s Tomem Hanksem „Velký“ (1988). Pokud bychom se snažili o překlad, děj filmu se odehrává v jakémsi městečku „Radostín“, plném nekomplikované pohody. Jeho hrdiny jsou dospívající dvojčata, která se ocitají v kůži svých vrstevníků v černobílém americkém sitcomu z padesátých let. Zvláště přemýšlivý David je odborníkem na seriál Pleasantville, pojednávající o životě ideální středostavovské americké rodiny. A najednou, díky kouzlu opraváře televizí, se mladík ocitne přímo uprostřed umělého televizního světa i se svou povrchnější a vyzývavou sestrou Jennifer. Stanou se z nich černobílí hrdinové seriálu, sourozenci Mary Sue a Bud Parkerovi.


[CZ] Městečko Pleasantville 1998 Celý Film Online

Městečko Pleasantville

Více informací


Původní název : Městečko Pleasantville
Země : Fidži
Jazyk : sotština (st)
Délka : 160 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Yassir Leilani
Režie : Nectaria Tayyeba

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kiyana Neslihan, Ole Chandrika
Produkce : Khush Maximo
Hudba : Margy Shamoya
Kamera : Owin Laird
Kostýmy : Jaison Shikha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. srpen 1986
Produkční společnosti : Kanteerava Studios
Distribuce : Esperanto Filmoj
Rozpočet : 83 330 279 USD
Tržby : 55 433 664 USD

Paul Walker – Wikipedie
Paul William Walker IV (12. září 1973 – 30. listopadu 2013) byl americký herec.Nejvíce proslul svou rolí Briana O'Connera v závodnické filmové sérii Rychle a zběsile.
Paul Walker | ČSFD.cz
Paul Walker IV se narodil 12. září 1973 Paulu a Cheryl Walkerovým v Glendale v Californii. Chlapec irského, anglického a německého původu vyrůstal v San Fernando Valley v okresu Los Angeles.
Jeff Daniels | ČSFD.cz
Jeff Daniels se narodil ve městě Athens ve státě Georgie, ale vyrostl v Chelsea (Michigan), kde jeho otec vlastnil skladiště dřeva. Při studiu na Central Michigan University se stal členem tamního divadelního souboru.
Helena Friedrichová – Wikipedie
Helena Friedrichová, rozená Helena Kratochvílová, (19. června 1955, Praha – 4. února 2002, Praha) byla česká herečka


Download. Ulozto. 720p. Stream. Cz dabing. Český Film. iPad. 480p. BDrip. MP4. 4k blu ray. Zdarma. Celý Film. Český Dabing.. iPhone. Ke Stažení. DVDrip. Ke shlédnutí. Stáhnout. Hd. Ke Shlednutí. Full Movie. Sleduj Filmy. Avi.1080p. Cz titulky. Česká. Watch Free. Film online. České