Saturday, December 9, 2017

[CZ] Mary a Max 2009 Celý Film Online

cz Mary a Max 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Mary a Max má skóre 7,1 z 10, na základě 9975 recenzí



Dvě rozdílné povahy, dva rozdílné osudy a půlka světa spojuje tento animovaný příběh, který vypráví o přátelství dvou zcela odlišných lidí, kteří se znají jen prostřednictvím svých dopisů. Mary Daisy Dinkle, baculaté osmileté holčičky žijící na předměstí australského Melbourne a Maxe Horowitze, velmi obézního čtyřiačtyřicetiletého Žida žijícího v pulsujícím New Yorku, trpícího Aspergerovým syndromem. Film sleduje Maryino dospívání a Maxův přechod ze středního k pozdnímu věku a objevuje mezi nimi silné pouto, které překoná o hodně víc než obvyklé kamarádské vzestupy a pády. Mary a Max nás vedou cestou neobyčejného přátelství, které musí čelit autismu, taxidermii, psychiatrii, alkoholismu, obezitě, kleptomanii, sexuálním rozdílům, důvěře, kopulujícím psům, náboženským rozdílům, agorafobii a mnoha dalším životním překvapením.


[CZ] Mary a Max 2009 Celý Film Online

Mary a Max

Více informací


Původní název : Mary a Max
Země : Slovensko
Jazyk : póníjština
Délka : 152 minut
Žánr : romantický
Scénář : Miku Vernice
Režie : Kristine Tasmin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ellieann Nasira, Isebelle Eshan
Produkce : Owan Aksaa
Hudba : Suheyb Djellona
Kamera : Ronel Verdell
Kostýmy : Persis Saimah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. březen 1989
Produkční společnosti : Next Entertainment
Distribuce : ITC Entertainment
Rozpočet : 82 280 177 USD
Tržby : 13 993 180 USD

Mary a Max / Mary and Max (2009) | ČSFD.cz
Dvě rozdílné povahy, dva rozdílné osudy a půlka světa spojuje tento animovaný příběh, který vypráví o přátelství dvou zcela odlišných lidí, kteří se znají jen prostřednictvím svých dopisů.
Mary Kay - aktuální akční leták na tento týden
Aktuální leták obchodu Mary Kay: Prolistujte si akci "Aktuální katalog - Duben/ Červen 2018" na týden 01.04.2018 - 30.06.2018 a nezmeškejte tak žádnou slevu!
Mary Kay levně na internetu - zkušenosti? - Diskuse ...
Mary Kay levně na internetu - zkušenosti? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Lékárna Dr. Max - eshop, aktuální akční leták
Aktuální leták obchodu Dr. Max: Prolistujte si akci "Akční leták " na týden 01.05.2018 - 31.05.2018 a nezmeškejte tak žádnou slevu!
Agatha Christie – Wikipedie
Agatha Mary Clarissa lady Mallowanová, rozená Millerová, obvykle známá jako Agatha Christie (v češtině někdy i přechýleně Christieová, 15. září 1890, Torquay, Spojené království – 12. ledna 1976, Wallingford, Spojené království), občas používající pseudonym Mary Westmacott, byla anglická prozaička, autorka velmi ...


Zdarma.. Česká.1080p. DVDrip. Ke Stažení. Full Movie. Sleduj Filmy. Cz titulky. Ke shlédnutí. BDrip. 4k blu ray. 480p. Avi. Stáhnout. Stream. iPad. Watch Free. Cz dabing. Film online. 720p. Český Dabing. Hd. Ulozto. Celý Film. Český Film. České. MP4. Ke Shlednutí. iPhone. Download