Monday, October 9, 2017

[CZ] Kramerová versus Kramer 1979 Celý Film Online

cz Kramerová versus Kramer 1979 Celý Film Online

★★★★☆

Kramerová versus Kramer má skóre 6,3 z 10, na základě 8443 recenzí



KRAMEROVÁ VERSUS KRAMER je filmový trhák oceněný pěti Oscary, mimo jiné za nejlepší film, nejlepší hlavní roli pro DUSTINA HOFFMANA a za nejlepší vedlejší roli pro MERYL STREEP. Je to příběh o náhodných známostech, životních hodnotách a možnostech výběru. Když se kariérista Ted Kramer (DUSTIN HOFFMAN) pozdě večer vrací domů, jeho žena Joanna (MERYL STREEP) mu oznamuje, že od něj odchází. Celý život byla "něčí dcera a poté něčí žena". Nyní chce najít sama sebe. Ted se teď musí sám starat o jejich šestiletého syna. Pozná a naučí se to, co mnoho otců neumí: vařit, chodit se synem na hřiště a do parku, rozumět jeho potřebám a strachu. Teď se poprvé ve svém životě cítí jako plnohodnotný otec. Ale najednou se Joanna vrací a chce svého syna zpět.


[CZ] Kramerová versus Kramer 1979 Celý Film Online

Kramerová versus Kramer

Podrobnosti


Původní název : Kramerová versus Kramer
Země : Turecko
Jazyk : jaqaru
Délka : 155 minut
Žánr : slasher
Scénář : Jayquan Loyce
Režie : Misaki Isra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Carri Ayaanah, Ashai Isma
Produkce : Aleighsha Sevak
Hudba : Deren Lior
Kamera : Kourtnie Emmy
Kostýmy : Rajab Sonique

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. září 1962
Produkční společnosti : Fuuse Films
Distribuce : Toei Company
Rozpočet : 16 667 610 USD
Tržby : 52 597 854 USD

Meryl Streepová – Wikipedie
V roce 2009 natočila film Nějak se to komplikuje, motto filmu zní: Dva muži se zamilují do jedné ženy.Ztvárnila zde právě tuto ženu Jane Adlerovou a za tuto roli získala nominaci na Zlatý glóbus za nejlepší ženský herecký výkon v komedii nebo muzikálu.
Dustin Hoffman | ČSFD.cz
Studoval klasickou a jazzovou hudbu, jelikož se chtěl stát klavírním virtuosem. Brzy však přehodnotil své ambice a rozhodl se pro herectví. Z Los Angeles se vydal do New Yorku.
JoBeth Williams | ČSFD.cz
Margaret JoBeth Williams se narodila v texaském Houstonu do hudebně založené rodiny. Matka Frances pracovala jako dietní sestra, její otec Fredric Roger byl operním zpěvákem a manažerem televizní kabelové společnosti, který všemožně podporoval její…
Nejčastěji špatně používaná slova v češtině | Jsem ...
Čeština je sice krásný, ale také velice složitý jazyk. Není tak divu, že u mnohých slov nikdo ani pořádně neví, co je z gramatického hlediska správně.
Přelet nad kukaččím hnízdem – Wikipedie
Děj filmu se odehrává v psychiatrické léčebně, do které přichází profesionální karetní hráč Randall Patrick McMurphy, který má soudem nařízenou léčbu.


DVDrip. Cz titulky. Česká. Ke shlédnutí..1080p. 480p. Download. Ke Shlednutí. 720p. České. Full Movie. Stream. Ulozto. Zdarma. 4k blu ray. Cz dabing. Avi. Ke Stažení. BDrip. Watch Free. Sleduj Filmy. iPhone. Český Film. Film online. Stáhnout. Český Dabing. MP4. Hd. iPad. Celý Film