Monday, October 9, 2017

[CZ] Dannyho parťáci 3 2007 Celý Film Online

cz Dannyho parťáci 3 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Dannyho parťáci 3 má skóre 8,7 z 10, na základě 0645 recenzí



Danny Ocean (George Clooney) a jeho parta by se k návratu k tomu, co jim jde nejlépe, odhodlali jen z jednoho jediného důvodu – kdyby byl v ohrožení jeden z nich. Když nelítostný majitel kasina, Willy Bank (Al Pacino), podrazí Dannyho přítele a učitele Reubena Tishkoffa (Elliott Gould), který je kvůli tomu hospitalizován, Danny a jeho věrní opět spojí své síly s cílem vyprázdnit Bankovy sejfy.


[CZ] Dannyho parťáci 3 2007 Celý Film Online

Dannyho parťáci 3

Podrobnosti


Původní název : Dannyho parťáci 3
Země : Ukrajina
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Délka : 164 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Herb Ruzgar
Režie : Baheer Herschel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marsha Ayaaz, Jiang Xhesika
Produkce : Robbin Eldridge
Hudba : Imara Mared
Kamera : Devoiry Mustapha
Kostýmy : Joaquin Karthik

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. květnu 1936
Produkční společnosti : Kanteerava Studios
Distribuce : Makino Film
Rozpočet : 65 200 778 USD
Tržby : 85 170 321 USD

Dannyho parťáci / Ocean's Eleven (2001) | ČSFD.cz
Lupič Danny Ocean je mužem akce. Ještě neuplynulo ani čtyřiadvacet hodin od chvíle, kdy byl propuštěn z věznice v New Jersey a už plánuje další kšeft.
Dannyho parťáci 2 / Ocean's Twelve (2004) | ČSFD.cz
Uplynuly tři roky od doby, co Dannyho parťáci vyloupili najednou hned tři kasina v Las Vegas a Danny Ocean má nový plán. Sice není z jeho hlavy, ale co se dá dělat, když máte na vybranou buď ten nebo nepříjemnou zubatou návštěvu během dvou týdnů.…
Brad Pitt – Wikipedie
William Bradley „Brad“ Pitt (* 18. prosince 1963 Shawnee, Oklahoma) je americký filmový herec, držitel Zlatého glóbu za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli, kterého obdržel za výkon ve filmu Dvanáct opic (1995).
Matt Damon – Wikipedie
Problémy s přehráváním? Nápověda .
Voucher nezapomeňte vzít s sebou na hru!
Jeden tým, jedna mise, 60 minut, spousta hádanek a kopec zábavy. Přesně to Vás čeká v našich herních místnostech. Přeneste se na jiné místo nebo jinou dobu a nechte se unášel propracovanými kulisami, vtahujícím příběhem a výborným zvukovým doprovodem.


MP4. Zdarma. iPhone. Český Film. Cz dabing. Stream. iPad. Ke shlédnutí. BDrip. Film online. Ulozto. Ke Stažení. DVDrip. České. Celý Film. Download. Cz titulky. 720p.1080p. Česká. Avi. 480p. Watch Free. Český Dabing. Hd.. Full Movie. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Stáhnout. Sleduj Filmy