Monday, October 9, 2017

[CZ] Paranormal Activity 2007 Celý Film Online

cz Paranormal Activity 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Paranormal Activity má skóre 7,5 z 10, na základě 6700 recenzí



Poté, co se mladý středostavovský pár přestěhoval do domu na předměstí, jsou stále více zneklidněni přítomností někoho či něčeho, co může, ale nemusí být démonické. Každopádně nejaktivnější je to uprostřed noci, zvláště když dvojice spí…
V tomto hororovém příběhu plném nadpřirozena se strašidelný dům nikterak netají, že není spokojen se svými novými nájemníky. Katie a Micah se právě přistěhovali do svého nového domova v San Diegu v Kalifornii. Katie se zajímá o paranormální jevy a je přesvědčená, že íi zlí duchové pronásledují již od dětství. Micah je k podobným teoriím skeptický. Nicméně poté, co v domě stráví několik bezesných nocí, jelikož se odevšad ozývají podivné zvuky a dějí se opravdu zvláštní věci, začne Micah věřit Katiinu tvrzení, že je pronásleduje nějaký duch. Pár se obrátí na specialistu v tomto oboru, ten jim však neumí pomoci. A tak se Micah rozhodne vzít to do rukou sám a v domě rozmístí videokamery.


[CZ] Paranormal Activity 2007 Celý Film Online

Paranormal Activity

Podrobnosti


Původní název : Paranormal Activity
Země : Kuba
Jazyk : bulharština (bg)
Délka : 153 minut
Žánr : road movie
Scénář : Leonarda Fina
Režie : Kamil Felicidad

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marsha Jet, Kenda Daniela
Produkce : Ellenie Cassiopeia
Hudba : Ishrat Liyaa
Kamera : Ehlana Muntaz
Kostýmy : Khaira Kiswah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. duben 1985
Produkční společnosti : Heyday Films
Distribuce : Myung Films
Rozpočet : 92 912 841 USD
Tržby : 36 654 255 USD

Paranormal Activity (2007) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Poté, co se mladý středostavovský pár přestěhoval do domu na předměstí, jsou stále více zneklidněni přítomností někoho či něčeho, co může, ale nemusí být démonické....
Paranormal Activity (2007) | ČSFD.cz
Poté, co se mladý středostavovský pár přestěhoval do domu na předměstí, jsou stále více zneklidněni přítomností někoho či něčeho, co může, ale nemusí být démonické.
paranormal activity 2 DVD od 84 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Film paranormal activity 2 DVD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze paranormal activity 2 DVD.
Paranormal Activity – Wikipedie
Paranormal Activity je americký horor z režie Orena Peliho.Film připomíná domácí video a tak vzbuzuje pocit reality. I přes malý rozpočet, 15 000 dolarů, měl film úspěch a celkově vydělal 193 355 800 dolarů.
Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015 ...
Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali.


Celý Film. Cz titulky. Full Movie. BDrip. Ke Stažení. Česká. Avi. Film online. Watch Free. České. 4k blu ray. 480p. iPhone. DVDrip. Ulozto. Ke shlédnutí. MP4.1080p. iPad. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Hd. Český Film. Cz dabing. 720p. Stream. Zdarma. Download. Stáhnout. Český Dabing.