Tuesday, October 24, 2017

[CZ] Kill Bill 2003 Celý Film Online

cz Kill Bill 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Kill Bill má skóre 6,8 z 10, na základě 3988 recenzí



Bývalá členka špičkového zabijáckého komanda (Uma Thurman) se rozhodne navždy skončit s minulostí a vdát se. Její svatební den se však změní v krvavá jatka v okamžiku, kdy na ni zaútočí její bývalý šéf Bill (David Carradine) a zabije ji. Mladá žena však nezemřela, i když si to všichni myslí: šťastnou náhodou vražedný útok přežila, ale upadla do kómatu. Po pěti mučivě dlouhých letech se vrací z temného zápraží smrti s jedinou myšlenkou: pomstít se všem, kteří jí ublížili, bez ohledu na to, co je k tomu vedlo. Ke všemu odhodlaná hrdinka, která si říká Nevěsta, však teprve musí zjistit, kdo je proti ní - a také to, jestli neexistuje někdo, kdo by mohl stát na její straně... Chladnokrevná pomsta, mrazivá nenávist a vzpomínky na zrazenou lásku vedou elitní vražedkyni po cestě krve, ze které - možná - není návratu.


[CZ] Kill Bill 2003 Celý Film Online

Kill Bill

Více informací


Původní název : Kill Bill
Země : Bolívie
Jazyk : makedonština (mk)
Délka : 157 minut
Žánr : horor
Scénář : Charnelle Leyla
Režie : Julieta Annaleece

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kelsi Ikraa, Sheil Mduduzi
Produkce : Yuvin Maithili
Hudba : Tayna Kavelle
Kamera : Geraldo Rui
Kostýmy : Amaan Alaia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. červenec 1948
Produkční společnosti : Reliance Big
Distribuce : Miramax Films
Rozpočet : 83 889 737 USD
Tržby : 40 999 339 USD

Kill Bill / Kill Bill: Vol. 1 (2003) | ČSFD.cz
Bývalá členka špičkového zabijáckého komanda (Uma Thurman) se rozhodne navždy skončit s minulostí a vdát se. Její svatební den se však změní v krvavá jatka v okamžiku, kdy na ni zaútočí její bývalý šéf Bill (David Carradine) a zabije ji.
Quentin Tarantino | ČSFD.cz
Quentin Tarantino se narodil 27. března roku 1963 v americkém Knoxville teprve šestnáctileté Connie Tarantinové. Své jméno Quentin dostal podle matčiny oblíbené televizní postavy Quinta ze seriálu "Gunsmoke".
Hry mučení a vraždy - sogore.com
Hry mučení a vraždy. Závěsné, hlav, přepadení, vražda je to, co vás čeká v této kategorii. Předstíral, že trpí nejhorší mučení své nepřátele!
DJKT - Divadlo J. K. Tyla v Plzni
Divadlo J. K. Tyla v Plzni zahrnuje 4 umělecké soubory: opera, činohra, muzikál, balet a 2 orchestry se sborem. Ročně uvádí kolem 20 premiér. Inscenace se uvádějí na 3 scénách (Velké divadlo, Nová scéna, Malá scéna).
Animované obrázky - pohlednice, obrázky, plakáty, tapety ...
ecards - internetové pohlednice pro všechny. Pohlednice, obrázky, plakáty, fotky Hledej obrázky :


BDrip. Cz dabing. Avi. DVDrip. Full Movie. Český Film. Ke shlédnutí. Hd. MP4. iPad. České. Ulozto. iPhone. Stáhnout. 720p. Film online.. Cz titulky. Sleduj Filmy. Česká.1080p. 480p. Celý Film. Zdarma. Český Dabing. Ke Shlednutí. Download. Watch Free. Stream. Ke Stažení. 4k blu ray