Tuesday, October 24, 2017

[CZ] Mamma Mia! 2008 Celý Film Online

cz Mamma Mia! 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Mamma Mia! má skóre 8,3 z 10, na základě 8283 recenzí



Mladičká Sophie žije s mírně šílenou matkou Donnou na řeckém ostrůvku Kalokairi, kde vedou lehce uvadající rodinný hotýlek. Ani s jednou není k vydržení, protože se Sophie bude záhy vdávat. Zatímco Donna si v téhle souvislosti dělá ryze praktické starosti, Sophie řeší jediný problém – kdo ji odvede k oltáři. Nalezený matčin deník totiž odhalil, že se Donna v době kriticky blízké Sophiinu početí spustila hned se třemi chlapci. Podnikavá dívka, která zdědila matčinu excentričnost, nelení a všechny tři na svatbu pozve. A oni (rozevlátý obchodník Sam, upjatý bankéř Harry a svérázný dobrodruh Bill) přijedou. Do obřadu zbývá čtyřiadvacet hodin. Během nich bude nevěsta muset najít toho pravého. A protože Donna neměla o příjezdu tří připomínek hříchů mládí ani ponětí, bude na Kalokairi veselo i bez svatby.


[CZ] Mamma Mia! 2008 Celý Film Online

Mamma Mia!

Více informací


Původní název : Mamma Mia!
Země : Jamajka
Jazyk : ndonga (ng)
Délka : 164 minut
Žánr : thriller
Scénář : Rajpal Salha
Režie : Azalia Taelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaiyeola Umberto, Viviana Daniela
Produkce : Lane Minha
Hudba : Abilash Shiraz
Kamera : Irsa Cj
Kostýmy : Rini Jada

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. září 1932
Produkční společnosti : MindWorks Media
Distribuce : Esperanto Filmoj
Rozpočet : 94 426 812 USD
Tržby : 67 013 289 USD

Mamma Mia! (2008) | ČSFD.cz
Idylický řecký ostrov, holka na vdávání, jedna potrhlá matka, tři potenciální otcové a nesmrtelná ABBA. Jak se to rýmuje? Náramně. Divadelní muzikálovou show Mamma Mia! obsahující všechny zmíněné ingredience vidělo v osmi různých jazykových verzích…
Pizza Mamma Mia – pizzerie Ostrov a Karlovy Vary
Přijďte na skvělou pizzu, těstoviny, salát nebo smoothies do nekuřácké restaurace Pizza Mamma Mia v Ostrově a Karlových Varech. Jídla také rozvážíme!
Soundtrack - Mamma Mia! texty | KaraokeTexty.cz
Texty písní, diskografie a videoklipy od Soundtrack - Mamma Mia!. Soundtrack z filmové adaptace stejnojmenného muzikálu Mamma Mia , založené na písních úspěšné švédské skupiny Abba.
MAMMA MIA! | TICKETPORTAL Vstupenky na Dosah - divadlo ...
MAMMA MIA! | Vychutnávejte si život s TICKETPORTALEM! Miliony prodaných vstupenek ročně, miliony spokojených zákazníků.
Mamma Mia speciale | VAPIANO
Týdenní nabídka(1) 7.5. - 11.5. Hlavní jídlo: 149,- Kč Polévka dle denní nabídky k hlavnímu jídlu: 20,- Kč INSALATA STATION:


Film online. Ke shlédnutí. Stáhnout. iPhone. Watch Free. Zdarma. Download. Česká. Český Film. Celý Film. DVDrip. MP4.. Ke Shlednutí. iPad. Cz titulky. Sleduj Filmy. Hd. Cz dabing. 480p. České. 4k blu ray. 720p. Stream. Ulozto. Full Movie.1080p. Avi. Český Dabing. Ke Stažení. BDrip