Tuesday, October 24, 2017

[CZ] Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka 2005 Celý Film Online

cz Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka má skóre 8,5 z 10, na základě 2771 recenzí



Roztržitý vynálezce Wallace a jeho věrný psí společník Gromit - úžasná dvojka z Oskarem oceněných plastelínových kraťasů tvůrce Slepičího úletu Nicka Parka - poprvé vstupuje na filmové plátno v celovečerní dobrodružné komedii. V městečku zuří zeleninová horečka, blíží se totiž každoroční Obří zeleninová soutěž. Každý se chce nejen zúčastnit, ale především vyhrát, proto všichni hojně využívají služeb Wallace a Gromita, kteří vlastní vynález na účinné hubení všech myslitelných škůdců. Když městské zahrádky, skrývající zeleninové poklady, začne po nocích bezohledně plundrovat záhadná zeleninožravá příšera, požádá pořadatelka soutěže, Lady Tottingtonová, Wallace s Gromitem, aby jejich výstavní mrkve a květáky zachránili.


[CZ] Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka 2005 Celý Film Online

Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka

Více informací


Původní název : Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Země : Gabon
Jazyk : vilamovština
Délka : 157 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Chevon Darianne
Režie : Akshayaa Zairah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Conaill Feroze, Bently Lalita
Produkce : Yacov Babette
Hudba : Owain Margo
Kamera : Caridee Svea
Kostýmy : Lorien Mileja

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. duben 1988
Produkční společnosti : Hammer Film
Distribuce : Shochiku
Rozpočet : 68 733 683 USD
Tržby : 04 425 605 USD

Ralph Fiennes – Wikipedie
Ralph Nathaniel Twisleton Wykeham-Fiennes (* 22. prosince 1962) je anglický herec, který hrál např. ve filmech Anglický pacient, V Bruggách, Souboj Titánů, Smrt čeká všude, Předčítač a Vévodkyně.
Nick Park | ČSFD.cz
Narodil se v roce 1958 v Prestonu (Anglie). Jeho otec pracoval v BBC a daroval mu vyřazenou kameru. Jedináček Nick si pak ve svém pokoji se zatemněnými okny natáčel animované filmy.
Malé oči – dětský filmový festival
Malé oči. Pojďte s námi na pořádný filmový výlet. Pro pátý ročník dětského filmového festivalu Malé oči jsme si pro vás a vaše děti připravili to nejlepší z britské animace v podání Wallace & Gromita nebo Ovečky Shaun.
Helena Bonham Carter | ČSFD.cz
Helena se narodila 26. 5. 1966 ve znamení Blíženců v Londýnské čtvrti Golden Green v rodině vysokých politických hodnostářů a filmových profesionálů (její pradědeček H. H. Asquith byl v letech 1908-1916 předsedou vlády Velké Británie).
Radka Stupková – Wikipedie
Radka Stupková: Narození: 6. května 1962 Praha, Československo: Národnost: česká: Známá jako: herečka, dabérka, autorka: Web: www.radkastupkova.cz: Některá data mohou pocházet z datové položky.


Stream. Česká. Download. Film online. Cz dabing.1080p. Stáhnout. Zdarma. 480p. Full Movie. Celý Film. iPhone. Avi. České.. DVDrip. Cz titulky. Ke Shlednutí. MP4. iPad. Ke shlédnutí. Hd. Český Film. 4k blu ray. Ke Stažení. Ulozto. 720p. BDrip. Watch Free. Český Dabing. Sleduj Filmy