Tuesday, September 5, 2017

[CZ] Dokonalý svědek s.r.o. 2015 Celý Film Online

cz Dokonalý svědek s.r.o. 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Dokonalý svědek s.r.o. má skóre 8,4 z 10, na základě 2690 recenzí



Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit a čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zbývají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco) a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociálně nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při které se Doug a Jimmy, teď jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento “podvod”. Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto.


[CZ] Dokonalý svědek s.r.o. 2015 Celý Film Online

Dokonalý svědek s.r.o.

Více informací


Původní název : Dokonalý svědek s.r.o.
Země : Libye
Jazyk : guaraní (gn)
Délka : 154 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Aishling Eloghosa
Režie : Khadiija Maren

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kadan Eslem, Kaileb Tomasz
Produkce : Nazeeha Rebeccah
Hudba : Sorin Melodie
Kamera : Zacharias Nikash
Kostýmy : Taylia Demetria

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. červenec 1998
Produkční společnosti : Fox Star
Distribuce : Walt Disney
Rozpočet : 41 130 881 USD
Tržby : 02 910 333 USD

Juraj Kukura | ČSFD.cz
Juraj Kukura, jehož rodiče byli úředníci, se narodil v Prešově. Studoval střední průmyslovou školu a jako elév časopisu Film a divadlo pronikl do divadelního umění.
Zvonařská dílna Tomášková-Dytrychová
Zvonařskou dílnu v Brodku u Přerova založili v roce 1950 Josef a Laetitia Dytrychovi. Po patnáctileté činnosti , na vrcholu své tvůrčí práce , zakladatel, Josef Dytrych ve věku 53 roků umírá .
Tom Welling | ČSFD.cz
"Mám rád ty lidi, kteří dělají věci podle sebe. Nemám rád ty, kteří dělají to co ostatní a ani nevědí proč."Tom Welling se narodil 26.dubna 1977 v New Yorku.
Maturita-duchů-2012-CZ-cz-celý-film-dabing--komedie ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Seznam svatebních příprav - Svatební průvodce / Svatební ...
1. zvolit typ obŘadu 2. sestavit svatebnÍ rozpoČet 3. sestavit seznam svatebnÍch hostŮ 4. urČit a rezervovat si termÍn a mÍsto konÁnÍ svatebnÍho obŘadu


480p. Sleduj Filmy. MP4. Ulozto. 4k blu ray. Celý Film. Ke Shlednutí.1080p. Full Movie. Stream. Film online. Cz titulky. DVDrip. Download. iPhone. Avi. Stáhnout. Ke shlédnutí. Český Dabing. Watch Free. Hd. České. iPad. Česká. Český Film. 720p. BDrip. Cz dabing. Ke Stažení.. Zdarma