Tuesday, September 5, 2017

[CZ] Vodní svět 1995 Celý Film Online

cz Vodní svět 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Vodní svět má skóre 6,3 z 10, na základě 4744 recenzí



Vinou globálního oteplení roztály ledovce na pólech a zatopily pevniny. Zbytky lidstva už několik staletí přežívají v primitivních podmínkách na umělých ostrůvcích a všemožných plavidlech. Jedním z nich je i samotář, který si říká Námořník a který svobodně křižuje nekonečnou hladinu na svém rychlém, dokonale fungujícím trimaranu. V okamžiku, kdy připluje k Atolu, opevněnému plovoucímu ostrovu, aby tu prodal největší drahocennost vodního světa - hlínu, se však jeho život změní. Nejprve vyjde ve rvačce, vyvolané jeho odmítnutím oplodnit vybranou dívku jistého velmože, najevo, že je mutant (za ušima má žábry). Pak do jeho osamělého života vstoupí dívenka Enola, která má na zádech vytetované záhadné šifry, vedoucí údajně k legendární Suché zemi, a její nevlastní matka Helen. Zachránily ho před smrtí za slib, že je dostane pryč z Atolu...


[CZ] Vodní svět 1995 Celý Film Online

Vodní svět

Více informací


Původní název : Vodní svět
Země : Island
Jazyk : chamorro (ch)
Délka : 163 minut
Žánr : akční
Scénář : Khola Ayyan
Režie : Job Rey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zeinab Margarete, Efezino Shennai
Produkce : Zekeriya Alameen
Hudba : Mikolaj Mathieu
Kamera : Yisroel Luiz
Kostýmy : Navena Ariannah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. září 1945
Produkční společnosti : Illuminati Films
Distribuce : Coridel Entertainment
Rozpočet : 42 853 141 USD
Tržby : 50 807 634 USD

Vodní atrakce ve Vodním světě v AQUAPALACE Praha
Přijďte s celou rodinou a vyzkoušejte vodní atrakce ve Vodním světě! Na ploše 9150 m² naleznete atrakce pro děti, teenagery i rodiče. Skvěle se pobavíte!
VODNÍ SVĚT!!! (Čapkárna) - Sareza
Zábava a sportovní vyžití pro celou vaši rodinu. Vodní svět SAREZA v centru Ostravy, který je svým špičkovým vybavením a zázemím na evropské úrovni.
Restaurace Vodní Svět Kolín - denní nabídka, speciality ...
Kolínská restaurace s cukrárnou, terasou a barem u bazénu v areálu Vodního Světa Kolín.
Vodní svět Kolín - aquapark, zábava a relaxace
Vodní svět Kolín. Bohaté možnosti sportovního vyžití, zábavy, relaxace a služeb, zkrátka pro každého něco - to je Vodní svět Kolín.
Jedenáctka Chodov - plavecký bazén, vodní svět a sportovní ...
Multifunkční sportovní areál Jedenáctka Chodov nabízí pro veřejnost velký plavecký bazén, vodní svět s tobogánem, wellness služby a moderní sportovní halu v ulici Mírového hnutí, Praha 11 Chodov.


iPad. Český Dabing. Sleduj Filmy. Ulozto. Film online.. 720p. Download. Zdarma. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Film. Ke Stažení. Stáhnout. Stream. Cz titulky. 480p. Česká. DVDrip. Watch Free. Ke Shlednutí. Cz dabing. České. Avi. Hd. iPhone.1080p. Celý Film. MP4. BDrip