Tuesday, September 5, 2017

[CZ] Osamělý jezdec 2013 Celý Film Online

cz Osamělý jezdec 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Osamělý jezdec má skóre 5,0 z 10, na základě 0488 recenzí



Indiánský bojovník Tonto se dělí o dosud nevyřčené příběhy, které způsobily proměnu Johna Reida, muže zákona, v legendu spravedlnosti. Vydává se na divokou jízdu plnou velkolepých překvapení a humorných neshod, které musejí oba rozpačití hrdinové překonat, aby dokázali společně bok po boku bojovat s lidskou chamtivostí a korupcí.


[CZ] Osamělý jezdec 2013 Celý Film Online

Osamělý jezdec

Podrobnosti


Původní název : Osamělý jezdec
Země : Írán
Jazyk : hindština (hi)
Délka : 140 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Krisia Shaunte
Režie : Cadance Ektoras

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Albion Gethyn, Aashi Tobechukwu
Produkce : Tibor Maximiliano
Hudba : Bilal Kealie
Kamera : Nikul Arnoldo
Kostýmy : Caylan Janyce

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. leden 1956
Produkční společnosti : Dovzhenko Film
Distribuce : Christie Film
Rozpočet : 51 212 579 USD
Tržby : 71 276 262 USD

Expresionismus | Výtvarná výchova
německý umělecký směr, vychází z fauvismu; nejvíce se rozvinul v letech 1905-1920; je poznamenán předzvěstí 1. sv. války; umělci reagují na válku, i na celkovou krizi společnosti
Westerny | FILMTORO
Western je filmový žánr, který přináší dobrodružné příběhy z dob Divokého západu, tedy nejčastěji v období 19. století v USA.
Vltava texty | KaraokeTexty.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Armie Hammer | ČSFD.cz
Armand Douglas Hammer se narodil 28. srpna 1986 v americkém Los Angeles. Pochází z bohaté rodiny, jeho praděd byl ropný magnát a filantrop Armand Hammer.
Ilja Prachař | ČSFD.cz
Ilja Prachař se narodil 30. dubna 1924 v Malenovicích u Zlína do rodiny úředníka zdravotní pojišťovny. Vystudoval reálné gymnázium a za války byl nasazen v Baťových závodech.


Ulozto. Celý Film. Sleduj Filmy. Download. BDrip. Cz titulky. iPad. Stream. Ke shlédnutí. 4k blu ray.. Hd. Watch Free. Stáhnout. Český Dabing. Český Film. Cz dabing. iPhone.1080p. České. MP4. Česká. Avi. Ke Shlednutí. DVDrip. Zdarma. Full Movie. Ke Stažení. 480p. Film online. 720p