Tuesday, August 29, 2017

[CZ] Superman 2 1980 Celý Film Online

cz Superman 2 1980 Celý Film Online

★★★★☆

Superman 2 má skóre 8,6 z 10, na základě 8741 recenzí



Na Zem přilétají zločinci z planety Krypton - generál Zod a jeho věrní vojáci Ursa a Non, kteří mají stejné schopnosti jako Superman. Ten se musí vzdát své lásky k Lois Lane a postavit se jim v boji, aby zachránil lidstvo před zkázou... Superman zabrání teroristům v odpálení vodíkové bomby z vrcholu Eiffelovy věže v Paříži. Bombu odnese do vesmíru, kde výbušnina exploduje. Zrovna tudy však prolétali ve dvojrozměrném vězení tři kryptonští vězni, kteří byli odsouzeni na začátku prvního dílu. Díky výbuchu uniknou a poté, co zabijí kosmonauty na Měsíci, se vydávají na Zemi. Lois mezitím zjistí, že Clark je Superman, a protože ho miluje, přesvědčí ho, aby se kvůli ní vzdal svých nadpřirozených schopností. Kryptonští zločinci se stanou absolutními vládci Země a chtějí se pomstít synovi Jor-Ela, který je odsoudil. Za pomoci Lexe Luthora, uprchlého z vězení, zajmou Lois a vyzvou Supermana na souboj v nočním Metropolisu.


[CZ] Superman 2 1980 Celý Film Online

Superman 2

Podrobnosti


Původní název : Superman 2
Země : Tonga
Jazyk : chorvatština (hr)
Délka : 159 minut
Žánr : giallo
Scénář : Edwina Bryanie
Režie : Arika Amarveer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mukul Keval, Sajni Lilianne
Produkce : Douglass Izabella
Hudba : Willy Rubina
Kamera : Rabab Kylon
Kostýmy : Katya Janyce

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. prosinec 1928
Produkční společnosti : Wild Bunch
Distribuce : Cedar Grove
Rozpočet : 30 692 527 USD
Tržby : 82 484 437 USD

Schleich Superman | Bejbynet.CZ
Schleich Superman. Supermana zná snad každý. Je to ideál hrdiny, je vše co hrdina má být. Patří mezi nejstarší komiksové postavy. Společně s Batmanem je nejdůležitější a nejznámější hrdina DC komiksů.
Test Mercedes-Benz A 45 AMG – Superman | auto.cz
Máte pravdu, je nekřesťansky drahý, má nepochopitelně silný turbomotor a vypadá šíleně. Jenže jaký je Mercedes-Benz A 45 AMG ve skutečnosti?
Geekshop.cz | Trička, mikiny a placky ze seriálů ...
Jestli jste si oblíbili partu z The Big Bang Theory, nesmí u vás na stole chybět tento hrneček :) Hrneček má objem 270ml a je vyroben z kvalitního dvakrát vypalovaného porcelánu.
Outdoor gadgets (2) - MEGADÁRKY.CZ
Solární sprcha . Solární energii může využívat každý z nás a nemusí zrovna vlastnit solární panel. Je to starý trik, který má jen novou podobu.
Chytré hračky (2) - MEGADÁRKY.CZ
Nádobka s lupou na hmyz . Prohlížíte si kdejakého broučka, pavouka a motýla, co se vám připlete do cesty? Nebo máte takového nadšeného přírodozpytce ve svém okolí?


Ulozto. 720p. iPhone. Ke Stažení. Watch Free. Cz dabing. Sleduj Filmy. BDrip.. DVDrip. Avi. MP4. Cz titulky. 480p. Full Movie. Zdarma. Film online. Celý Film. Český Dabing. Stáhnout. Hd. 4k blu ray. Stream. Ke Shlednutí. Česká. Český Film. Download.1080p. iPad. Ke shlédnutí. České