Tuesday, August 29, 2017

[CZ] Ponorka U-571 2000 Celý Film Online

cz Ponorka U-571 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Ponorka U-571 má skóre 5,5 z 10, na základě 1973 recenzí



Píše se rok 1942. Druhá světová válka. Americké vojenské námořnictvo prožívá peklo v podobě útoků německých ponorek s jejich nevyzpytatelným "Enigma codem". Posádka USS-33 byla nečekaně povolána do akce, protože spojenecké síly objevily německou ponorku U-571, která byla poničena předchozím útokem. Posláním Američanů je teď vniknout do německé ponorky, najít na palubě dešifrovací přístroj a neprozradit Němcům, že se dostal do cizích rukou. Jenže samozřejmě nic nejde tak, jak je naplánováno a právě při zpáteční cestě s dekódérem na raft, kterým měl být přístroj dopraven na americkou ponorku, je náhle americká ponorka zasažena. Posádka poručíka Andrewa Tylera (Matthew McConaughey) je nucena vrátit se na poničenou německou U-571 a snažit se přežít v zoufalých podmínkách (bez radiového spojení a jen s jedním torpédem) napadení německou vojenskou válečnou lodí.


[CZ] Ponorka U-571 2000 Celý Film Online

Ponorka U-571

Více informací


Původní název : Ponorka U-571
Země : Jordán
Jazyk : chorvatština (hr)
Délka : 146 minut
Žánr : film noir
Scénář : Rifki Demilouise
Režie : Shakil Maxxie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirandip Teisha, Hifsah Ifedayo
Produkce : Miron Shamal
Hudba : Sadeel Kelisa
Kamera : Cheryll Sulaymaan
Kostýmy : Raihaan Reshma

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. březen 1900
Produkční společnosti : I Star
Distribuce : Kanteerava Studios
Rozpočet : 28 444 549 USD
Tržby : 78 687 602 USD

Kategorie:Filmy o druhé světové válce – Wikipedie
Obrázky, zvuky či videa k tématu Filmy o druhé světové válce ve Wikimedia Commons; Podkategorie. Zobrazují se 4 podkategorie z celkového počtu 4 podkategorií v této kategorii.
Jack Ryan: V utajení / Jack Ryan: Shadow Recruit (2014 ...
Jack Ryan, v mládí tajný analytik CIA, odhaluje plány Ruska, které chce pomocí teroristického útoku způsobit krach americké ekonomiky.
Thomas Kretschmann | ČSFD.cz
Thomas Kretschmann se narodil 8. srpna roku 1962 v Dessau, ve východním Německu. V devatenácti letech byl nucen opustit v důsledku komunismu východní Německo a strávil cestu do západního Německa trvající více než jeden měsíc. Během této cesty přišel…
TV program - Televizní program Cinemax, Cinemax2, CS Film ...
Filmová databáze (FDb.cz) - TV program vašich oblíbených stanic Cinemax, Cinemax2, CS Film, Film+.
Film+ - program TV stanice na dnes, zajtra, 14 dní dopredu ...
Interaktívny program TV stanice Film+ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Telkáč je viac než len TV program!


Full Movie. Hd. DVDrip. Cz dabing. Ulozto. Stream. MP4. Film online. Cz titulky. BDrip. České. Ke Stažení. 720p. iPhone.. Stáhnout. 480p. Watch Free. Česká. iPad. Ke shlédnutí. Zdarma. Avi. Ke Shlednutí. Celý Film. Český Dabing. Český Film. Sleduj Filmy.1080p. Download. 4k blu ray