Tuesday, August 29, 2017

[CZ] Krvavý příliv 1995 Celý Film Online

cz Krvavý příliv 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Krvavý příliv má skóre 5,2 z 10, na základě 6792 recenzí



Ruská ultranacionalistická frakce začíná vážně ohrožovat světový mír. Je vyhlášen stupeň nejvyšší pohotovosti a z americké námořní základny vyplouvá ponorka Alabama, jejíž jaderný potenciál může snadno rozpoutat třetí světovou válku. Do východního Pacifiku ji vede zkušený voják kapitán Ramsey, který nikdy nepochybuje o prvním příkazu a jde do akce, jakmile má seznam označených cílů. Rozhodování na nejničivějším válečném stroji má ale své pojistky a nový muž na palubě, velící důstojník Hunter, bere své povinnosti i pravomoci velice vážně. Ve chvíli, kdy je přerušeno spojení s velícím střediskem a není možné ověřit příkaz k odpálení jaderných střel, přebírá vedení. Začíná boj o kapitánský můstek, kde se rozhoduje o rozpoutání jaderného holocaustu, z něhož není návratu. Zatímco kolem Alabamy sviští ruská torpéda, na její palubě propuká vzpoura.


[CZ] Krvavý příliv 1995 Celý Film Online

Krvavý příliv

Více informací


Původní název : Krvavý příliv
Země : Sierra Leone
Jazyk : polština (pl)
Délka : 160 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Gurseerat Ureeba
Režie : Arlowe Noshin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Masen Abriel, Kito Iana
Produkce : Wynn Blair
Hudba : Mehnoor Shafayat
Kamera : Widad Sarbjeet
Kostýmy : Ozge Kienan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. únor 1957
Produkční společnosti : Sun Pictures
Distribuce : Fox Star
Rozpočet : 11 302 991 USD
Tržby : 29 895 113 USD

Top Gun – Wikipedie
Pete "Maverick" Mitchell je mladý pilot amerických vzdušných sil, jenž létá na letounu F-14A Tomcat, určeného především pro operace na letadlových lodích.
Steve Zahn | ČSFD.cz
Steven James Zahn se narodil 13.listopadu 1967 v městečku Marshall ve státě Minnesota. Navštěvoval Kennedy Elementary School, pozdějí také Robbinsdale Cooper High School.Svou kariéru započal na Broadwayi a v televizních inscenacích.
Gene Hackman | ČSFD.cz
Vyrůstal ve státě Illinois, kde jeho otec působil jako novinář. V letech 1947 až 1952 absolvoval službu u válečného námořnictva na Havaji, v Číně a Japonsku, kde získal také diskžokejské zkušenosti.
Křížová výprava do Jeruzaléma: Království nebeské ...
Jeruzalém je svatým místem hned tří světových náboženství. Jako by bylo městu předurčeno, aby inspirovalo mysl a současně se opakovaně topilo v krvi.
Znělky, jingly, upoutávky, identy - Reklamy na TVspoty.cz
Jingly, znělky, upoutávky, identy, předěly a infografika českých televizních stanic.


České. Ke shlédnutí. iPhone. Zdarma. Download. 4k blu ray. Česká. 720p. BDrip. DVDrip. Ke Shlednutí. Stream. Full Movie.1080p. Ke Stažení. Český Dabing. Ulozto. Film online. Cz titulky. iPad. Cz dabing. Český Film. Celý Film. Hd.. 480p. Sleduj Filmy. MP4. Stáhnout. Watch Free. Avi