Tuesday, August 29, 2017

[CZ] Star Trek: Do temnoty 2013 Celý Film Online

cz Star Trek: Do temnoty 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Star Trek: Do temnoty má skóre 5,0 z 10, na základě 6482 recenzí



Posádka Enterprise je povolána domů, nalézá zde však zdemolovanou flotilu i hodnoty, které flotila hájí. Náš svět je v krizi a za veškerý teror může nezastavitelná síla, která vzešla z vlastních řad. Kapitána Kirka se události osobně dotknou a nehodlá je nechat bez odezvy. Vydává se do válečné zóny, aby polapil člověka, který má sílu zbraně hromadného ničení. Naši hrdinové jsou vehnáni do epické šachové partie, která se hraje na život a na smrt. Láska projde zkouškou, přátelství budou roztrhána na kusy, a pokud má Kirk zachránit jedinou rodinu, která mu ještě zbývá, neobejde se to bez obětí. Tou rodinou je Kirkova posádka.


[CZ] Star Trek: Do temnoty 2013 Celý Film Online

Star Trek: Do temnoty

Více informací


Původní název : Star Trek: Do temnoty
Země : Vanuatu
Jazyk : jukagirština
Délka : 159 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Eila Carol
Režie : Kailub A'Ishah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raychel Alexiya, Lakiesha Yumnah
Produkce : Hali Adiyaan
Hudba : Anel Djellona
Kamera : Federico Kayleigh
Kostýmy : Jenelle Devine

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. leden 1906
Produkční společnosti : Coridel Entertainment
Distribuce : BBC Films
Rozpočet : 34 401 274 USD
Tržby : 26 709 919 USD

Star Trek: Do temnoty / Star Trek Into Darkness (2013 ...
Posádka Enterprise je povolána domů, nalézá zde však zdemolovanou flotilu i hodnoty, které flotila hájí. Náš svět je v krizi a za veškerý teror může nezastavitelná síla, která vzešla z vlastních řad.
Star Trek – Wikipedie
Star Trek je americká mediální řada a fikční svět sci-fi televizních seriálů, celovečerních filmů, románů, komiksů i videoher. Je odvozena od původního seriálu Star Trek ze druhé poloviny 60. let 20. století, který vytvořil scenárista a producent Gene Roddenberry.
Star Trek (2009) | ČSFD.cz
M.a.t.t. Najlepšie sci-fi od Pomsty Sithov a s veľkým náskokom najlepší Star Trek s pôvodnou postádkou, ktorá mi prostredníctvom starých filmov k srdci vôbec neprirástla.
Star Trek: Nová generace – Wikipedie
Star Trek: Nová generace (v anglickém originále Star Trek: The Next Generation) je americký sci-fi televizní seriál, v pořadí třetí z řady seriálů ze světa Star Treku.
Návrat do budoucnosti II (1989) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
V druhé části vynikající sci-fi komedie má Marty plné ruce práce. Nejprve musí do budoucnosti zachránit syna a potom zase do minulosti, aby zachránil sám sebe.


iPhone. Stáhnout. Ulozto. Sleduj Filmy. Download. České. Celý Film. Zdarma. MP4. Ke Stažení. Watch Free. iPad. DVDrip. 480p.1080p. Cz titulky. Full Movie. 720p. Film online. 4k blu ray.. Cz dabing. Česká. Hd. Stream. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Český Film. BDrip. Avi. Český Dabing