Tuesday, August 29, 2017

[CZ] Není král jako král 2000 Celý Film Online

cz Není král jako král 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Není král jako král má skóre 7,6 z 10, na základě 2706 recenzí



Celovečerní animovaný film NENÍ KRÁL JAKO KRÁL vypráví vzrušující dobrodružství, které má kořeny ve starodávných čarodějnických příbězích. Mladý rozmazlený král Kuzco musí být vyléčen ze svého sobectví. Je proměněn v lamu a jejíma očima poznává svět zcela novým pohledem. Ve zvířecí podobě prožívá mnohá dobrodružství, poznává lidi hodné i zlé a učí se chápat hodnoty života. V zapeklitých situacích mu pomáhá dobrácký sedlák Pacha. Vzájemný vztah těchto dvou naprosto protikladných postav je zdrojem vtipného humoru. Čtveřici hlavních hrdinů doplňuje čarodějnice Izma a její pravá ruku Kronk. Při výtvarném řešení našli tvůrci inspiraci v kultuře starých Inků a v krajině jihoamerického venkova, i když je pojali se značně stylizovanou nadsázkou. Ve filmu zazní původní písně popové legendy Stinga.


[CZ] Není král jako král 2000 Celý Film Online

Není král jako král

Podrobnosti


Původní název : Není král jako král
Země : Bulharsko
Jazyk : sámština (se)
Délka : 158 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Jamina Tonia
Režie : Neev Sunnah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rozeena Frederika, Tuba Eilir
Produkce : Keysha Andreea
Hudba : Jibreel Chenille
Kamera : Costantino Zienna
Kostýmy : Naziha Harlow

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. lednu 1970
Produkční společnosti : Marvel Studios
Distribuce : Cloud Ten
Rozpočet : 91 417 198 USD
Tržby : 70 078 155 USD

Král Artuš – Wikipedie
Král Artuš (anglicky Arthur) je legendární anglický panovník 5. a raného 6. století, který dle středověkých dějepisců a romancí vedl obranu Velké Británie proti Sasům na počátku 6. století. Detaily jeho života jsou převážně díly lidové a literární tvořivosti; současní historici zpochybňují samotnou existenci této postavy.
Dáma a král - NOVA Plus - TV Nova
Dáma a Král je moderní detektivní seriál s hvězdným hereckým obsazením. V hlavních rolích se objeví Matěj Hádek, Miroslav Donutil nebo Tereza Hofová a nebudou chybět ani jiné herecké hvězdy. Každý díl přinese osobitý humor, uzavřené epizodní případy i pokračování příběhů hlavních hrdinů.
Mene tekel – Wikipedie
Balsazar král učinil hody veliké tisíci knížatům svým, a před nimi víno pil. A když pil víno Balsazar, rozkázal přinésti nádobí zlaté a stříbrné, kteréž vynesl Nabuchodonozor otec jeho z chrámu Jeruzalémského, aby z něho pili král i knížata jeho, ženy jeho i ženiny jeho.
Král Lear | Městské divadlo Brno - mdb.cz
tragédie pošetilosti, v titulní roli Boleslav Polívka. Žil byl mocný král, který měl tři dcery – Goneril, Regan a Kordélii. I rozhodl se jednoho dne rozdělit mezi ně říši podle toho, jakými slovy dokáží vyjádřit svou lásku k němu...
Minulost.org: Karel IV. - český král
Karel IV. se narodil v době jedné z hádek královských rodičů, kterou přijeli urovnávat arcibiskupové, mohučský a trevírský. Ti také malého kralevice v kostele sv.


BDrip. Ulozto. Stream. Cz titulky. Ke Shlednutí. Stáhnout. Česká. 720p. Hd.1080p. Český Dabing. 480p. Ke Stažení. Film online. Watch Free. Zdarma. Avi. Cz dabing. iPhone. DVDrip. MP4.. Celý Film. Ke shlédnutí. iPad. Full Movie. České. Český Film. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Download