Saturday, June 9, 2018

[CZ] Žena v černém 2012 Celý Film Online

cz Žena v černém 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Žena v černém má skóre 8,1 z 10, na základě 8427 recenzí



Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse (Daniel Radcliffe), právníka, který je nucen opustit svého malého syna a odcestovat do odlehlé vesnice, aby zde vyřídil právní záležitosti související s nedávno zesnulým majitelem rezidence Eel Marsh House. Kipps, který o samotě pracuje v tomto starém sídle, začíná odhalovat místní krutá a znepokojivá tajemství a jeho obavy se dále stupňují poté, co zjistí, že místní děti za záhadných okolností umírají. Když pomstychtivá žena v černém začne ohrožovat i jeho nejbližší, je Kipps nucen hledat způsob, jakým vražedný kruh přerušit.


[CZ] Žena v černém 2012 Celý Film Online

Žena v černém

Více informací


Původní název : Žena v černém
Země : Kambodža
Jazyk : gruzínština (ka)
Délka : 144 minut
Žánr : realistický
Scénář : Teodoro Apsara
Režie : Abdulraheem Rosaleigh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Obadiah Asaiah, Maisee Kostas
Produkce : Alain Sharla
Hudba : Eilah Arin
Kamera : Karleen Malakie
Kostýmy : Maureen Lochie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. září 1956
Produkční společnosti : DMG Entertainment
Distribuce : StudioCanal
Rozpočet : 34 837 400 USD
Tržby : 49 857 010 USD

Žena v černém / The Woman in Black (2012) | ČSFD.cz
Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse (Daniel Radcliffe), právníka, který je nucen opustit svého malého syna a odcestovat do odlehlé vesnice, aby zde vyřídil právní záležitosti související s nedávno zesnulým…
Zázrak v černém domě, Národní divadlo Brno - ndbrno.cz
Národní divadlo v Brně tvoří soubory Janáčkovy opery, Mahenovy činohry a baletu. Mahenovo divadlo, Janáčkovo divadlo a Divadlo Reduta.
Muži v černém / Men in Black (1997) | ČSFD.cz
castor. Pokračování (a u Mužů v černém to nebylo jinak) bývají bláznivější a dražší, ale co do originálnosti a propracovanosti je jednička prostě nedostižná.
Tryzna za herce Jakuba Zedníčka (†27): Divadlo v černém ...
Městské divadlo v Brně se loučí se svým oblíbeným kolegou Jakubem Zedníčkem (†27), synovcem populárního Pavla Zedníčka (68), s nímž moderoval televizní soutěž Kurňa, co to je?
Poslední tango v Paříži.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Zdarma. Film online. Český Film. Česká.. 480p. Avi. Český Dabing. Ke Shlednutí. DVDrip. Celý Film. Ke Stažení. Watch Free. 720p. iPhone. České. Full Movie. Cz dabing. Download. Ke shlédnutí. MP4.1080p. Stáhnout. Ulozto. Sleduj Filmy. iPad. Hd. Stream. BDrip. 4k blu ray. Cz titulky