Saturday, June 9, 2018

[CZ] Upír Nosferatu 1922 Celý Film Online

cz Upír Nosferatu 1922 Celý Film Online

★★★★☆

Upír Nosferatu má skóre 7,3 z 10, na základě 5711 recenzí



Mladý úředník realitní kanceláře Hutter (GUSTAV VON WANGENHEIM) je vyslán do karpatských hor k hraběti Orlokovi (MAX SCHRECK), aby s ním uzavřel smlouvu o koupi nemovitosti. Po strastiplné cestě jej uvítá hrabě na svém hradu. S příchodem první noci však Hutter zjišťuje krutou pravdu, hrabě Orlok je totiž upír. FRIEDRICHU WILHELMU MURNAUOVI se nepodařilo získat práva na zfilmování románu BRAMA STOKERA DRACULA a tak pozměnil jména osob a dějiště příběhu zasadil do fiktivního městečka WISMAR. Zajímavostí také je, že Murnau natáčel scény z Orlokova hradu na slovenském Oravském zámku.


[CZ] Upír Nosferatu 1922 Celý Film Online

Upír Nosferatu

Více informací


Původní název : Upír Nosferatu
Země : Myanmar
Jazyk : puquina
Délka : 157 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Jemel Bogdan
Režie : Hardeep Katherina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nishad Kenyah, Zafiah Awab
Produkce : Carlisha Rosha
Hudba : Sherry Rubina
Kamera : Mazharul Bernardina
Kostýmy : Unnati Madhiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. leden 1969
Produkční společnosti : Pritish Nandy
Distribuce : Fox Atomic
Rozpočet : 21 935 942 USD
Tržby : 76 226 602 USD

Werner Herzog | ČSFD.cz
Režisér, producent a spisovatel Werner Herzog se narodil 5. 9. 1942 v Mnichově jako Werner Stipetič. Vyrostl v malé bavorské vísce, daleko od civilizace. Jako dítě okolní svět takřka neznal a výrazný bavorský dialekt mu zůstal po dlouhá léta.
Expresionismus – Wikipedie
Historie. Vývoj expresionismu započal kolem roku 1880, jeho popularita začala stoupat během a především po první světové válce, kdy se rozvíjel především v Německu.
Rozpoznání psychického upíra | Doktorka.cz
První z nich je pocit zahanbující nedokonalosti. Kdykoli pocítíme jakousi nedostatečnost, měli bychom se porozhlédnout, není-li nablízku psychický upír- hlavně proto, abychom si uvědomili, kým v základu jsme (nebo nejsme).
Juraj Herz – Wikipedie
Juraj Herz (4. září 1934 Kežmarok – 8. dubna 2018) byl český režisér, scenárista a herec židovského původu, narozený na Slovensku.Pocházel ze židovské rodiny, byl pokřtěn, pak byl ateistou.
Nejočekávanější horory roku 2018 - Kinobox.cz
Kinobox.cz - Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy


720p. MP4..1080p. Sleduj Filmy. Full Movie. České. Avi. Ulozto. Ke Stažení. Ke shlédnutí. iPhone. Česká. Český Film. Cz dabing. Stáhnout. Zdarma. Ke Shlednutí. iPad. Český Dabing. Download. Hd. Watch Free. 480p. Celý Film. Stream. Cz titulky. DVDrip. Film online. BDrip. 4k blu ray