Saturday, June 9, 2018

[CZ] Pátek třináctého 1980 Celý Film Online

cz Pátek třináctého 1980 Celý Film Online

★★★★☆

Pátek třináctého má skóre 5,6 z 10, na základě 1057 recenzí



Poblíž Crystal Lake na severovýchodě Spojených států došlo v tábornické osadě pro mládež k tragické události. Nedbalostí mladých vedoucích utonul chlapec Jason Vorhees. Jeho tělo se nikdy nenašlo. Jezero i jeho okolí se staly prokletým a tábor byl zrušen. Po letech se pokusí mladý energický nadšenec s partou mladých právníků a právniček opuštěný tábor opravit a zprovoznit. Už během příprav se však začnou dít znepokojivé věci, přerůstající s příchodem noci v krvavé orgie smrti. Utopený Jason, využívá k pomstě svou matku jako medium a její rukou zasazuje smrtelné rány. Vraždy nabírají na brutalitě a trvá dlouho, než je Jasonovo řádění zastaveno.


[CZ] Pátek třináctého 1980 Celý Film Online

Pátek třináctého

Podrobnosti


Původní název : Pátek třináctého
Země : Ekvádor
Jazyk : wutun
Délka : 155 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Aliz Keyanna
Režie : Oleta Choudhary

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zumra Aistis, Taranjit Bedwyr
Produkce : Miarose Ruhee
Hudba : Anvita Kyeron
Kamera : Sylwester Fraiya
Kostýmy : Denon Rakan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. duben 1982
Produkční společnosti : Fingercuff Productions
Distribuce : Mutual Film
Rozpočet : 46 122 194 USD
Tržby : 76 938 010 USD

Pátek třináctého – Wikipedie
Původ pověry. Na Velký pátek byl ukřižován Ježíš Kristus a při Poslední večeři sedělo u stolu třináct lidí a ten třináctý z nich byl Jidáš, který Krista zradil.
Pátek třináctého / Friday the 13th (2009) | ČSFD.cz
Země v okolí letního tábora Crystal Lake je nasáklá krví. Deset dílů kultovního hororu Pátek třináctého si vybralo svou daň v podobě životů mnoha teenagerů, kteří byli v nesprávný čas na nesprávném místě.
e-horoskopy.cz - Pátek 13 / Pátek třináctého
Kdy bude pátek třináctého (Pátek 13) Zadejte rozmezí výpisu: Počáteční rok: Konečný rok: Konkrétní měsíc:
Pátek třináctého - PAROHÁČI.cz
0 Stalo se to v červenci minulého roku, kdy mi bylo rovných 40. Byl jsem takový tolerantní až blahosklonný optimista. Do svých pětatřiceti jsem byl starým svobodným mládencem.
HZS Zlínského kraje - Pátek třináctého – den otevřených ...
Pátek třináctého – den otevřených dveří požárních stanic. (13. 4. 2018) V pátek se otevřely veřejnosti požární stanice hasičů ve Zlínském kraji.


720p. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. BDrip. Film online. Hd. Watch Free. Ulozto. 4k blu ray. Celý Film. DVDrip. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Cz titulky. Download. Avi. Český Film. Stream. Český Dabing.. Full Movie. MP4. 480p. Zdarma. Cz dabing.1080p. iPhone. iPad. Stáhnout. Česká. České