Saturday, June 9, 2018

[CZ] Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života 2003 Celý Film Online

cz Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života má skóre 5,4 z 10, na základě 4702 recenzí



Ve svém prvním filmovém dobrodružství bojovala Lara Croft o magický Trojúhelník světa, jehož dvě části byly ukryty na dvou různých, tisíce kilometrů vzdálených místech , aby zachránila neměnný chod času této planety. Ani tentokrát není sexuálně přitažlivá superhrdinka postavena před snadný úkol. V nitru Afriky, v místě zvaném Kolébka života, je ukryta Pandořina skříňka, skrývající nejtemnější síly ďábla, které kdy lidstvo poznalo. Světově proslulá archeoložka Lara Croft (Angelina Jolie) je jediná, kdo může, díky svým znalostem a fyzickým předpokladům, skříňku najít dříve, než padne do rukou nositeli Nobelovy ceny, vědci Dr. Jonathanu Reissovi (Ciarán Hinds). Reiss, ji chce využít k získání neomezené vlády nad světem. Proto musí být zastaven za každou cenu. A je to právě Lara Croft, kdo může rozhodnout o zachováním života tak, jak ho známe.


[CZ] Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života 2003 Celý Film Online

Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života

Podrobnosti


Původní název : Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Země : Estonsko
Jazyk : bambarština (bm)
Délka : 142 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Syrah Deetta
Režie : Calyb Agha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leoni Antwan, Lashawna Emani
Produkce : Yahyaa Ned
Hudba : Vyte Samaya
Kamera : Kathan Aeisha
Kostýmy : Soorya Mateen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. červen 1902
Produkční společnosti : Costafilm
Distribuce : sisu production
Rozpočet : 71 093 100 USD
Tržby : 87 138 355 USD

Lara Croft - Tomb Raider / Lara Croft: Tomb Raider (2001 ...
Členka bohatej aristokratickej rodiny, Lara Croft, je „tomb rider" ktorá sa vyžíva v zbierkach starobylých artefaktov z ruín chrámov a miest.
Tomb Raider (2018) | Zajímavosti | ČSFD.cz
-Skladba hrající na recepci firmy Croft je Bachovo „Piano Concerto #5 in F-Minor“. Stejná hudba hraje v prvním Tomb Raideru (2001) s Angelinou Jolie, když před spaním skákala na lanech v sálu panství Croft.
Jolie
Včera vstoupila do kin nová Lara Croft (Tomb Raider) v podání Alicii Vikander, která musím říct, byla dokonalá! Pouze pro filmové fanoušky to bude asi těžké, oprostit se od staré Lary v podání naší Angeliny Jolie, která byla prostě dokonalá, prsatá a nepřemožitelná.
Angelina Jolie – Wikipedie
Angelina Jolie Pitt, narozená jako Angelina Jolie Voight (* 4. června 1975 Los Angeles, Kalifornie) je americká filmová herečka a zvláštní vyslankyně Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky.
Rivalky Angelina Jolie a Jennifer Aniston zuří! Na ...
Tak tohle nečekala ani jedna z nich! Skotský herec Gerard Butler nedávno veřejně promluvil, která z hereček líbá lépe. Obě jsou z jeho prohlášení na nervy, a není divu!


Stream. Zdarma. Český Film. Česká.1080p. Ke shlédnutí. Hd. iPad. Full Movie. České. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. BDrip. Film online. DVDrip. 720p. Český Dabing. iPhone. Ulozto. MP4. Ke Stažení. 480p.. Cz titulky. Watch Free. Stáhnout. 4k blu ray. Avi. Celý Film. Cz dabing. Download