Tuesday, May 8, 2018

[CZ] Po přečtení spalte 2008 Celý Film Online

cz Po přečtení spalte 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Po přečtení spalte má skóre 7,5 z 10, na základě 6017 recenzí



Osborne Cox je operační důstojník CIA, který bojuje o přežití. Jeho kariéra i manželství už dlouhou dobu nikam nevedou a Coxe chápe snad už jen láhev alkoholu. Harry Pfarrer je domýšlivý ministerský úředník, který za zády své ženy holduje internetové seznamce a ve sklepě si sám vyrábí sexuální pomůcky. Za zmínku stojí, že udržuje známost i s nespokojenou Ozzieho manželkou Katie (Tilda Swinton). Když Ozzie definitivně přijde o práci u CIA, rozhodne se ve své slastné nevědomosti napsat vzpomínkovou knihu. Bohužel netuší, že jeho žena si chystá vhodnou půdu pro rozvod a zmocní se rukopisu z jeho počítače. Disk se pak omylem dostane do rukou potrhlé zaměstnankyně fitcentra Lindy (Frances McDormand) a jejího natvrdlého kolegy Chada (Brad Pitt). Oba prosťáčci v tom vidí báječnou příležitost, jak přijít k penězům, ale nenapadne je nic lepšího, než svůj objev nabídnout Rusům. Tím se ovšem spustí řetězec událostí, které ukážou, jak tajné vlastně tajné služby můžou být.


[CZ] Po přečtení spalte 2008 Celý Film Online

Po přečtení spalte

Více informací


Původní název : Po přečtení spalte
Země : Itálie
Jazyk : aragonština (an)
Délka : 150 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Deckland Eloghosa
Režie : Faridah Bracha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Pranish Tryfan, Zen Tanita
Produkce : Hermionie Sandhya
Hudba : Urav Glen
Kamera : Chimaobi Renas
Kostýmy : Kartik Hashim

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. prosinec 1918
Produkční společnosti : Sherwood Pictures
Distribuce : DNA Films
Rozpočet : 88 584 598 USD
Tržby : 36 281 079 USD

Po přečtení spalte / Burn After Reading (2008) | ČSFD.cz
Hollywoodské hvězdy George Clooney, John Malkovich a Brad Pitt se setkávají pod režijním vedením Ethana a Joela Coenových (Tahle země není pro starý) v netradiční černé špionážní komedii, v níž ukradený rukopis spustí lavinu neuvěřitelných událostí.…
Ethan Coen | ČSFD.cz
Ethan Coen se narodil 21. září 1957 vysokoškolským profesorům Edwardovi a Reně Coenovým a vyrůstal se svým o tři roky starším bratrem Joelem. Společně točili filmy už jako děti.
Muslimská zbabělost | Pravý prostor
Terorizmus je sám o sobě zbabělý, ovšem ten islámský je přímo esencí zbabělosti. Nastražené bomby, unesená letadla, sebevražední idioti na náměstích či v tržnicích – prostě neschopnost, resp. zbabělost postavit se svému protivníkovi tváří v tvář, jít proti profesionálovi "na férovku".
Brad Pitt – Wikipedie
Osobní život. Vyrůstal ve missourijském Springfieldu, jako nejstarší ze tří dětí ve věřící rodině.Jeho otec se jmenoval William Pitt a vlastnil přepravní společnost, jeho matka byla školní poradkyně.
Mol, Moli | Škůdci
Dobrý den, doma jsme našli v ložnici (šatní) moly jak si létají po pokoji. Měli jsme strach a tak jsme všechno oblečení ze skříně vyndali a začali prohlížet ..... a mezitím jsme si všimli podezřelích skvrn, bílé kuličky (cca vajíčka).


Ke Stažení. 480p. Cz titulky. DVDrip. Česká. Avi. Stáhnout. iPad. Český Film.. Watch Free. Ulozto. Český Dabing. České. MP4. Ke Shlednutí. 720p. Zdarma. Film online. Sleduj Filmy. 4k blu ray.1080p. Celý Film. BDrip. Cz dabing. iPhone. Hd. Full Movie. Ke shlédnutí. Download. Stream