Tuesday, May 8, 2018

[CZ] Město duchů 2008 Celý Film Online

cz Město duchů 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Město duchů má skóre 7,3 z 10, na základě 1325 recenzí



Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem.


[CZ] Město duchů 2008 Celý Film Online

Město duchů

Podrobnosti


Původní název : Město duchů
Země : Somálsko
Jazyk : faerština (fo)
Délka : 144 minut
Žánr : giallo
Scénář : Ike Oluwadamilare
Režie : Shaun Zarrar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Obadiah Audria, Devona Khadeem
Produkce : Doretta Argentina
Hudba : Lyda Bavisha
Kamera : Humzah Ebenezer
Kostýmy : Faridat Juan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. květen 1975
Produkční společnosti : Sonet Film
Distribuce : Sivaji Productions
Rozpočet : 19 808 446 USD
Tržby : 69 122 823 USD

Ztracené město Z (2016) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
V roce 1906 se britský badatel Percy Fawcett (Charlie Hunnam) poprvé vydává do Amazonie. Během několika expedic pod záštitou Královské geografické společnosti podplukovník Fawcett a jeho asistent Henry Costin (Robert Pattinson) zmapují dosud neznámé území v Bolívii. S pomocí domorodců se vydávají proti proudu Rio Verde.
Město Osečná
Oficiální stránky městského úřadu v Osečné. Město Osečná leží v malebném kraji pod Ještědem, její součástí jsou i jedny z nejstarších lázní u nás - Lázně Kundratice.
Galerie - Město Osečná
Stavění májky I letos se na Svatovítském náměstí v Osečné stavěla májka. Ve čtvrtek 26. dubna 2018 pokáceli zaměstnanci městského úřadu smrk, který převezli na určené místo.
Seriál Lovci duchů online | VideoSeriály
Seriál Supernatural. Dean a Sam jsou bratři, kteří v mládí přišli za nejasných okolností o svou matku. Od té doby jejich otec nahání po zemi všechny možné i nemožné démony a přízraky, do čehož se snaží zapojit i své dva syny. Jenže mladší Sam, který si již smrt matky příliš nepamatuje, nechce tuto činnost dělat, […]
Katka Pruskova - profesionální fotograf Opava ...
Kolmanskop, město duchů v Namibii Pozůstatek města z doby těžby diamantů vNamibii v jižní Africe. Domy se nyní pomalu plní navátým pískem a jsou tak úžasným místem pro fotografy.


Full Movie.1080p. Zdarma. Cz dabing. 720p. BDrip. Česká. Stream. DVDrip. Avi. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Film online.. MP4. Český Dabing. 4k blu ray. iPhone. Hd. Ulozto. Watch Free. České. Celý Film. iPad. Český Film. Download. 480p. Cz titulky. Ke shlédnutí. Stáhnout