Tuesday, May 8, 2018

[CZ] Mortal Kombat 1 1995 Celý Film Online

cz Mortal Kombat 1 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Mortal Kombat 1 má skóre 5,7 z 10, na základě 6355 recenzí



Mortal Kombat je jedna z nejpopulárnějších herních sérií historie. V roce 1995 se dočkala také osobité filmové verze. Její tvůrci se snaží maximálně zachovat styl počítačové hry, a tak je vlastně celý příběh pouze řadou atraktivních soubojů různých protivníků. Na počátku démonický zloduch a polykač duší Shang Tsung různými úskoky přiláká na palubu starobylé plachetnice skupinu bojovníků - mnicha Liu Kanga, který chce pomstít smrt svého mladšího bratra, herce Johnnyho Cage, kterého už nebaví hrát v hloupých filmech, policistku Sonju Bladeovou, která pronásleduje nebezpečného zločince. Loď trojici odveze do jiné dimenze, kde se má na tropickém ostrově celý turnaj konat. Jejich rádcem a duchovním vůdcem se stane mystický Lord Rayden, bůh hromu a blesku. Ten hrdinům odhalí, že jejich vítězství či prohra rozhodne o příští budoucnosti světa, protože nejde o obyčejný turnaj, ale o mystické střetnutí dobra a zla.


[CZ] Mortal Kombat 1 1995 Celý Film Online

Mortal Kombat 1

Více informací


Původní název : Mortal Kombat 1
Země : Jižní Korea
Jazyk : západní polesština
Délka : 156 minut
Žánr : romantický
Scénář : Nadiya Deetta
Režie : Bindi Aliyu

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lutfiyah Reon, Abed Ryad
Produkce : Amiel Diego
Hudba : Anahid Maimuna
Kamera : Kaspar Yori
Kostýmy : Francina Preeti

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květen 1955
Produkční společnosti : Argentina Sono
Distribuce : Lions Gate
Rozpočet : 27 039 031 USD
Tržby : 10 252 566 USD

Mortal Kombat Karnage | Online hra zdarma | Superhry.cz
Mortal Kombat Karnage - výborná bojová hra se souboji jeden na jednoho pro jednoho nebo dva hráče.
Mortal Kombat na stiahnutie (download) | BestOldGames.net
Mortal Kombat – Hneď úvodom by bolo dobré spomenúť to najdôležitejšie: táto hra je predovšetkým o krvi. Ešte než súpera dostanete k zemi vyletí z neho niečo okolo 10 litrov a to ešte nerátam srandičky, ktoré môžete svojmu protivníkovi vykonať na konci zápasu... teda ak po
Mortal Kombat - Staré hry zdarma
Pokud chcete napsat recenzi na tuto hru, tak se mi ozvěte na email a domluvíme se. Nebo mi ji rovnou pošlete i s informacemi, které chcete uveřejnit spolu s recenzí např.
Wolfenstein 3-D: Mortal Kombat Edition - Staré hry zdarma
Nebudu se zde zdržovat popisem Wolfensteinu 3-D, protože každý z vás jistě tuto hru již někdy hrál nebo aspoň ví o co jde. Co se týče hratelnosti této vražedné kombinace, musím konstatovat, že se téměř vůbec nezměnila.
eSoubory.cz - stahuj z Euroshare, eDisk, WebShare a ...
eSoubory.cz vám umožní vyhledávání mezi soubory stránek jako Euroshare, eDisk, WebShare a další


Download. BDrip. Česká. 480p. Stream. Avi. Watch Free. Zdarma. Full Movie. České. Ke shlédnutí. Ke Stažení. 720p. 4k blu ray. DVDrip. Ke Shlednutí.1080p. Sleduj Filmy. Film online. iPad. Cz dabing. Stáhnout. MP4. Ulozto. Celý Film. Český Dabing. Hd.. Český Film. iPhone. Cz titulky