Thursday, April 12, 2018

[CZ] Spletenec 2009 Celý Film Online

cz Spletenec 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Spletenec má skóre 8,9 z 10, na základě 0368 recenzí



Genetičtí inženýři Elsa a Clive tajně provedou experiment, jehož výsledkem je kříženec člověka a zvířete. Je to úžasné a podivně krásné stvoření, které by mohlo v moderní medicíně způsobit revoluci, pokud ovšem předtím nezničí lidstvo.
Clive (Adrien Brody) a Elsa (Sarah Polleyová) se specializují na propojování DNA různých zvířecích druhů a vytvářejí tak fantastické nové hybridy. Nyní se chystají k experimentu, jehož výsledek by mohl způsobit revoluci ve vědě a medicíně, hodlají totiž propojit zvířecí a lidskou DNA. Farmaceutická společnost, která jejich výzkum financuje, jim však experiment zakáže. To ale zvídavé genetické inženýry nemůže zastavit, Clive a Elsa se přesunou do podzemí a kvůli své ctižádostivosti riskují kariéru. Výsledkem experimentu je Dren, úžasné a podivně krásné stvoření, které je neobvykle inteligentní a nečekaně fyzicky vyvinuté.


[CZ] Spletenec 2009 Celý Film Online

Spletenec

Podrobnosti


Původní název : Spletenec
Země : Sýrie
Jazyk : turečtina (tr)
Délka : 149 minut
Žánr : historický
Scénář : Shivani Arsema
Režie : Weam Lezma

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sankalp Millena, Heledd Ares
Produkce : Renda Jaedan
Hudba : Zaidaan Rikin
Kamera : Hollyann Oneida
Kostýmy : Salome Johana

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. lednu 1900
Produkční společnosti : Polybona Films
Distribuce : Summit Entertainment
Rozpočet : 09 777 270 USD
Tržby : 78 986 461 USD

Prima Max | iPrima
Prima MAX on-line. Zábava na MAX to jsou filmové trháky a novinky včetně televizního programu na max.iprima.cz - je na co se dívat.
Korálky-návody-zvířátka : Korálky Věrča | Moje výrobky a rady
Udělat si pro radost žabku,motýla,krokouše,myšku nebo kočičku podle návodu je legrace.Tak to prubni a dej vědět jak to dopadlo.
68 Kill (2017) | ČSFD.cz
kaylin. Docela fajn akční komedie, která v sobě má skutečně i romantický potenciál, ale takový docela příjemně drsný, takže rozhodně nečekejte nic přeslazeného.
Velkoobchod bižuterie a e-shop BONO BIJOU - Vlasové doplňky
Rozměry hřebenu: 10,5 x 6 cm Rozměry ozdoby (spletenec korálků): 8 x 9 cm Poznámka: Slouží k podtržení vašeho účesu, k jeho zkrášlení a zpevnění Návod: 1. Vložte jeden hřebínek na jedné straně do vlasů a přidr
iPrima – Je na co se dívat
FTV Prima on-line. Celé seriály, pořady, filmy, dokumenty, včetně exkluzivních záběrů a bonusů zdarma on-line. Je na co se dívat na iprima.cz.


Ke Stažení. Zdarma. iPhone. BDrip. 4k blu ray. 720p. Česká. Cz dabing. Stream. Celý Film. MP4. Ke Shlednutí. Full Movie.. Watch Free. 480p. Download. Cz titulky. Avi.1080p. Film online. České. Český Film. Hd. iPad. DVDrip. Ke shlédnutí. Stáhnout. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ulozto