Wednesday, March 21, 2018

[CZ] Mafiáni 1990 Celý Film Online

cz Mafiáni 1990 Celý Film Online

★★★★☆

Mafiáni má skóre 5,1 z 10, na základě 2731 recenzí



Brooklyn 1955. Školák Henry Hill sní o tom, že se stane gangsterem. vykonává drobné služby pro místní mafiány a když je zadržen policií kvůli pašování cigaret, odmítá vypovídat, což mu vynese přízeň kmotra Paula Cicera, který ho přijme do svých služeb. 1963. Henry spolu s Jimmym Conwayem a Tommym DeVitem provede úspěšnou loupež na letišti. Protřelý Jimmy se stává mladíkovým přítelem a mentorem. Henry se ožení se středoškolskou židovskou dívkou Karen a navenek žije poklidným a usedlým životem...Jeden z nejlepších Scorseseho filmů. Propracovaná mafiánská sága ho opět dala dohromady s De Nirem, který těžko zklame. Velice vyčnívá Joe Pesci, který podobnou roli pak ještě zahrál v Casinu. Vrchol mafiánského žánru a majstrštyk Martin Scorsese!!


[CZ] Mafiáni 1990 Celý Film Online

Mafiáni

Více informací


Původní název : Mafiáni
Země : Mauricius
Jazyk : rumunština (ro)
Délka : 164 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Fraser Zafran
Režie : Summar Essan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Doyinsola Amaria, Kristia Francheska
Produkce : Silka Mekai
Hudba : Eunice Omorinsola
Kamera : Merrilee Kirbie
Kostýmy : Mukesh Aren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. duben 1972
Produkční společnosti : Cinema Service
Distribuce : Newmarket Films
Rozpočet : 58 569 558 USD
Tržby : 73 074 252 USD

Mafiáni / Goodfellas (1990) | ČSFD.cz
Brooklyn 1955. Školák Henry Hill sní o tom, že se stane gangsterem. vykonává drobné služby pro místní mafiány a když je zadržen policií kvůli pašování cigaret, odmítá vypovídat, což mu vynese přízeň kmotra Paula Cicera, který ho přijme do svých…
Kostýmy a doplňky 20.-30.léta, mafiáni, charleston ...
20.-30. léta, mafiáni, charleston, PARTYON.CZ. Doba charakteristická svým uvolněním, pohodou a svobodou v životě i módě.
Kostýmy a doplňky 30. a 20. léta, mafiáni, charleston ...
Široká nabídka retro kostýmů a doplňků na ples s tematikou Velký Gatsby a párty 30. léta. Mafiánské kostýmy, charleston šaty a mnoho dalších. Vše SKLADEM.
Ptákoviny Florenc
Karnevalové kostýmy, doplňky a party výzdoba, dekorace na oslavy, večírky, svatební výzdoba. Dětské oslavy a karnevaly. Helium a balónky, svíčky, dárky a ptákoviny.
Skandinávské filmy | Nejlepší filmy
Na NejlepšíFILMY.eu není umístěn ani jeden film, či video. Moje databáze slouží především pro inspiraci a důležité informace včetně hodnocení.


DVDrip. Stream. České. iPhone. Cz dabing. Ke Stažení. Cz titulky.. Ke Shlednutí. Avi. MP4. iPad. BDrip. Film online. Stáhnout. Český Film. Česká. Český Dabing. Download. Full Movie. Hd. Celý Film. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. 480p. Zdarma.1080p. Watch Free. 720p. Ulozto