Wednesday, March 21, 2018

[CZ] Hobit: Šmakova dračí poušť 2013 Celý Film Online

cz Hobit: Šmakova dračí poušť 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Hobit: Šmakova dračí poušť má skóre 5,2 z 10, na základě 2932 recenzí



Hobit: Šmakova dračí poušť líčí další dobrodružství hobita Bilbo Pytlíka na jeho společné pouti s čarodějem Gandalfem a třinácti trpaslíky vedenými Thorinem Pavézou. Vydali se na výpravnou cestu, jejímž cílem je získat zpět Osamělou horu a ztracené království trpaslíků Erebor. Poté, co přežili začátek své neočekávané cesty, pokračuje tato společnost směrem na Východ a cestou potkává kožoměnce Medděda a v lese Mirkwood plném nástrah se střetává s houfem obřích Pavouků. Když se jim podaří uniknout ze zajetí nebezpečných lesních elfů, pokračují trpaslíci k Jezernímu městu a nakonec k samotné Osamělé hoře, kde musí čelit největšímu nebezpečí v podobě Šmaka - nejstrašlivější nestvůry, která prověří nejen jejich odvahu, ale i pevnost jejich přátelství a smysluplnost celé pouti.


[CZ] Hobit: Šmakova dračí poušť 2013 Celý Film Online

Hobit: Šmakova dračí poušť

Podrobnosti


Původní název : Hobit: Šmakova dračí poušť
Země : Zambie
Jazyk : ajmarština (ay)
Délka : 153 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Trei Rhiannan
Režie : Tanisha Dorotha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Analeigh Johnette, Tangina Rodin
Produkce : Nayomi Yuvika
Hudba : Eunice Rochelle
Kamera : Amena Mayzie
Kostýmy : Shanee Madhiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. květen 1928
Produkční společnosti : Pure Flix
Distribuce : Ardmore Studios
Rozpočet : 49 234 682 USD
Tržby : 56 717 010 USD

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky – Wikipedie
Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky (v anglickém originálu The Hobbit, or There and Back Again) je fantasy román anglického spisovatele J. R. R. Tolkiena, který byl poprvé vydaný 21. září 1937.
Hobit: Bitva pěti armád – Wikipedie
Hobit: Bitva pěti armád (anglicky The Hobbit: The Battle of the Five Armies) je poslední díl filmové trilogie Hobit režiséra Petera Jacksona.. Film popisuje konec výpravy Bilba Pytlíka a družiny trpaslíků k hoře Erebor, která je již mnoho let okupována drakem Šmakem.
Fantasy » Stránka 5 ‐ Online filmy 2017 sleduj zdarma na ...
Hobit: Šmakova dračí poušť líčí další dobrodružství hobita Bilbo Pytlíka na jeho společné pouti s čarodějem Gandalfem a třinácti trpaslíky vedenými Thorinem Pavézou.
Hobit: Neočekávaná cesta / The Hobbit: An Unexpected ...
gudaulin. Je dobré si uvědomit, že pojem Tolkien vznikl nikoliv díky Hobitovi, ale díky legendární knižní trilogii Pán prstenů. Hobit není nic víc, ale ani méně, než sympatická dobrodružná dětská pohádka s plochými postavami a bez fungujícího alternativního univerza.
2. stránka - Online Filmy zdarma, sleduj hned teď
Online Filmy cz dabing zdarma bez registraci ,bez kreditu , jen hned koukat


4k blu ray. Ke Shlednutí. Cz dabing. České. iPhone. 720p. MP4.1080p. 480p. Stáhnout. iPad. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Ulozto. BDrip. DVDrip. Download. Ke Stažení. Zdarma. Cz titulky. Český Film. Česká. Český Dabing. Full Movie. Avi. Stream. Hd. Watch Free.. Celý Film. Film online