Wednesday, March 21, 2018

[CZ] Predestination 2014 Celý Film Online

cz Predestination 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Predestination má skóre 6,5 z 10, na základě 3269 recenzí



Film vypráví příběh tajného agenta, kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase.


[CZ] Predestination 2014 Celý Film Online

Predestination

Podrobnosti


Původní název : Predestination
Země : Kostarika
Jazyk : lingalština (ln)
Délka : 156 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Sharusan Aeden
Režie : Iustin Sem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tasia Sujal, Nikunj Saniyah
Produkce : Nayim Britnie
Hudba : Alla Jubril
Kamera : Farees Corrina
Kostýmy : Djimon Bethney

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. červenec 1916
Produkční společnosti : ADASTRA Films
Distribuce : Shanghai Film
Rozpočet : 91 418 646 USD
Tržby : 34 466 461 USD

Predestination (2014) | ČSFD.cz
Film Predestination vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva.
Chraň nás od zlého (2014) ke shlédnutí zdarma
Sledujte Chraň nás od zlého online zdarma, Newyorský policista Ralph Sarchie (Eric Bana), který se sám potýká s vlastními problémy, se ve snímku Chraň nás od zlého, pouští do vyšetřování série
7 životů CZ dabing_novinky.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
2:22 (2017) | ČSFD.cz
Príbeh o pracovníkovi letovej prevádzky, ktorého jedného dňa upúta podivný záblesk svetla na oblohe. Pustí sa do vyšetrovania záhadného úkazu a čoskoro odhalí zlovestný vzor udalostí, ktoré ako sa zdá, dokážu ovplyvňovať a riadiť jeho život.
NejlepsiFilmy – to nejlepší z filmového žánru každý den
"Vítejte v databázi NEJlepší FILMY.eu. Web se neustále vyvíjí, upravuje, rozrůstá. Pevně věřím, že zde naleznete zajímavé tituly a že se sem budete rádi vracet."


Avi. Stáhnout. Ke shlédnutí. Film online. Ke Stažení. 4k blu ray. Ke Shlednutí. České. 720p. Česká. iPad. Český Dabing. MP4. Full Movie. Ulozto.1080p. Hd. Sleduj Filmy. Stream. Český Film. 480p. iPhone. Celý Film. Cz dabing. Zdarma.. Cz titulky. BDrip. Download. Watch Free. DVDrip