Thursday, March 22, 2018

[CZ] Erin Brockovich 2000 Celý Film Online

cz Erin Brockovich 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Erin Brockovich má skóre 6,6 z 10, na základě 4131 recenzí



Erin Brockovich (Julia Roberts) je dvakrát rozvedená matka tří dětí. Navíc toho času bez zaměstnání a téměř bez peněz. Když se jí konečně podaří uchytit jako nejposlednější sekretářka v advokátní kanceláři Eda Masryho je pevně rozhodnuta chytit svou šanci za pačesy. Při rešerši jednoho banálního případu narazí na stopu znečišťování podzemních vod elektrárenskou společností. Následky, které zanechal jedovatý chrom na obyvatelích přilehlého pouštního městečka jsou katastrofální - zhoubné nemoci, genetické změny, potraty. Erin získá důvěru poškozených lidí i svého šéfa a začne dávat dohromady velký případ. Karta jejího doposud neblahého osudu se konečně obrátila... Film vznikl podle skutečné události.


[CZ] Erin Brockovich 2000 Celý Film Online

Erin Brockovich

Více informací


Původní název : Erin Brockovich
Země : Jižní Súdán
Jazyk : toki pona
Délka : 165 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Zein Aslam
Režie : Kemari Niam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nishad Heath, Lulyana Quinton
Produkce : Zetta Tabasam
Hudba : Ima Alaynah
Kamera : Geno Dai
Kostýmy : Satsuki Gurnek

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. prosinec 1963
Produkční společnosti : Hollywood Pictures
Distribuce : Bazelevs Company
Rozpočet : 71 222 151 USD
Tržby : 19 159 616 USD

Erin Brockovich (2000) | ČSFD.cz
Erin Brockovich (Julia Roberts) je dvakrát rozvedená matka tří dětí. Navíc toho času bez zaměstnání a téměř bez peněz. Když se jí konečně podaří uchytit jako nejposlednější sekretářka v advokátní kanceláři Eda Masryho je pevně rozhodnuta chytit svou…
Julia Robertsová – Wikipedie
Julia Fiona Roberts (* 28. října 1967 Atlanta, Georgie, USA) je americká herečka a bývalá modelka, přezdívaná americká pretty woman, držitelka tří Zlatých glóbů a ceny Americké filmové akademie Oscar.
Inhibitor koroze – Wikipedie
Inhibitor koroze je chemická látka, která při přidání do kapaliny nebo plynu snižuje korozivní působení na materiál (typicky kov nebo slitinu kovů).. Účinnost inhibitoru koroze je funkcí mnoha faktorů, například složení tekutiny, způsobu proudění tekutiny apod.
Obhájce / The Lincoln Lawyer (2011) | ČSFD.cz
V thrilleru OBHÁJCE ztvárnil Matthew McConaughey roli Michaela, “Micka”, Hallera, charismatického trestního advokáta v Los Angeles, jehož kanceláří je zadní sedadlo vozu Lincoln Continental.
Popravčí - Edice FILMAG Movie Collection (DVD) (Ba na Aukru
Aukro vás ochrání, nakupujte bez obav. Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně poštovného.


Česká. MP4. České. Stream.. Ke Stažení. Film online.1080p. BDrip. Ke Shlednutí. Full Movie. Download. Ulozto. Avi. Cz titulky. Hd. iPhone. Zdarma. iPad. Český Film. 720p. Sleduj Filmy. 480p. Ke shlédnutí. Celý Film. DVDrip. 4k blu ray. Český Dabing. Stáhnout. Watch Free. Cz dabing