Friday, February 2, 2018

[CZ] Země dinosaurů 1988 Celý Film Online

cz Země dinosaurů 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Země dinosaurů má skóre 7,5 z 10, na základě 1738 recenzí



Prostřednictvím tohoto kresleného příběhu pro celou rodinu se vydej s dinosauřími kamarády Nožičkou, Sárou, Zobkou, Bodlinkou a Pírkem na báječnou cestu do pravěku. Před dávnými a dávnými časy, v dobách čadících vulkánů a strašlivých zemětřesení, se jeden malý brachosaurus jménem Nožička ocitl úplně sám. Na své cestě do legendárního Velkého údolí se šťavnatou trávou potká čtyři malé dinosauříky, kteří se k němu připojí. A tak začne vzrušující, ale i nebezpečné dobrodružství, během něhož malí kamarádi potkají hladové dravce a jiné překážky. Díky tomu se naučí mnoha novým věcem, jako je pomoc kamarádovi a týmová práce.


[CZ] Země dinosaurů 1988 Celý Film Online

Země dinosaurů

Více informací


Původní název : Země dinosaurů
Země : Salvador
Jazyk : mandanština
Délka : 143 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Tanja Avana
Režie : Koushik Zemirah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amariyah Manthan, Aaryun Jazib
Produkce : Kianah Esinam
Hudba : Ayobami Amani
Kamera : Najibah Ruta
Kostýmy : Ayomipo Sannah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. srpen 1949
Produkční společnosti : Suresh Productions
Distribuce : MZ Pictures
Rozpočet : 65 166 189 USD
Tržby : 58 801 803 USD

Planeta Dinosauru
Vítejte v zemi, kde stále vládnou dinosauři a vy se s nimi můžete setkat tváří v tvář. Ptáte se, jak je to možné? Podařilo se nám absolvovat náročnou výpravu do prehistorie, při které jsme sebou přivedli nazpět tři exempláře dinosaurů, kteří jsou nejobávanějšími tvory minulosti.
Dinosauři – Wikipedie
Dinosauři Stratigrafický výskyt: Střední trias až současnost (asi před 235–0 miliony let)
Země-dinosaurů-5---Svět-před-časem.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Hodný dinosaurus / The Good Dinosaur (2015) | ČSFD.cz
Animovaný film „Hodný dinosaurus" si pohrává s otázkou: Co kdyby asteroid, který jednou provždy změnil život na Zemi, naši planetu minul a obří dinosauři nikdy nevyhynuli? Pixar Animation Studios vás zvou na dobrodružnou výpravu do světa dinosaurů,…
Jurský park – Wikipedie
V ději je využíváno obrovského rozvoje genetického inženýrství konce 20. století k umožnění setkání člověka a dávno vyhynulých, nyní však opět naklonovaných, dinosaurů.Multimilionář John Hammond vybuduje na ostrově Isla Nublar, vzdáleném 126 mil od pobřeží Kostariky, atrakci na způsob zábavního parku, plnou naklonovaných dinosaurů.


Ke shlédnutí. Hd. BDrip. Český Dabing. Česká. Sleduj Filmy. Watch Free. Stáhnout. České. Avi.. Ke Shlednutí. Zdarma. MP4. Cz dabing. iPhone. iPad. Cz titulky. Celý Film. Český Film. 4k blu ray. Ulozto. Full Movie. 720p. Film online. 480p. DVDrip. Download. Stream.1080p. Ke Stažení