Friday, February 2, 2018

[CZ] Vicky Cristina Barcelona 2008 Celý Film Online

cz Vicky Cristina Barcelona 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Vicky Cristina Barcelona má skóre 8,3 z 10, na základě 7299 recenzí



„Milostné psaníčko z Barcelony“, nějak tak vystihuje Woody Allen svůj počin. Do “španělského New Yorku“ odjíždějí na léto dvě mladé Američanky. Poněkud příkrá a zásadová Vicky (Rebecca Hall), která má před svatbou, a její hédonická kamarádka Cristina (Scarlett Johansson). Potkávají spontánního malíře (Javier Bardem) - netřeba dodávat, že po obou fešandách začne házet očkem - a jeho krásnou, ovšem nepříčetně žárlivou ex-manželku (Penelope Cruz). Srážka tak temperamentních charakterů na malém prostoru nemůže skončit jinak než žhavým dobrodružstvím… a záleží pouze na optice diváka, zda spatří pod povrchem filmu romantickou Rumbu, ležérní Slowfox, nebo vášnivě-dramatické Paso doble.


[CZ] Vicky Cristina Barcelona 2008 Celý Film Online

Vicky Cristina Barcelona

Podrobnosti


Původní název : Vicky Cristina Barcelona
Země : Lichtenštejnsko
Jazyk : litevština (lt)
Délka : 150 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Taz Farron
Režie : Neeve Najmah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Umairah Minerva, Damanveer Kavir
Produkce : Jobe Jean
Hudba : Mehreen Brannon
Kamera : Alizay Khaleesi
Kostýmy : Farzan Hester

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. říjen 1973
Produkční společnosti : Shaftesbury Films
Distribuce : Embassy Pictures
Rozpočet : 00 473 379 USD
Tržby : 57 010 236 USD

Vicky Cristina Barcelona (2008) | ČSFD.cz
Horkým sluncem provoněné letní dny, zbavené všech starostí a spěchu chtějí v Barceloně společně prožít dvě mladé Američanky. Jsou to poněkud volnomyšlenkářská Cristina a její na první pohled příkrá, zásadová kamarádka Vicky, která má před svatbou.…
Tibidabo a zábavní park - Barcelona
Hora Tibidabo, zábavní park a kostel Temple de Sagrat Cor. Tibidabo je hora, která shlíží na Barcelonu ze severozápadu. Se svou výškou 512 metrů jde o největší vrchol přírodního útvaru Serra de Collserola.
Penélope Cruz | ČSFD.cz
Penélope Cruz Sánchez nebo také Madonna Madridu, jak jí vtipně přezdívá okolí se narodila 28. 4. 1974 obchodníkovi Eduardovi a kadeřnici Encarne. Své jméno dostala po jedné písni španělského skladatele Joan Manuela Serrata.
Program jazzových koncertů | Jazz Dock
Prohlédněte si program jazzových koncertů v pražském klubu Jazz Dock.
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().


Stáhnout. Stream. Ulozto. BDrip. České. Zdarma. Český Film. Celý Film. DVDrip. Avi. Sleduj Filmy. Full Movie.1080p.. Česká. Ke shlédnutí. iPhone. Watch Free. 4k blu ray. Cz titulky. 720p. Ke Shlednutí. Film online. Český Dabing. Download. iPad. 480p. MP4. Hd. Cz dabing. Ke Stažení