Friday, February 2, 2018

[CZ] Labyrint: Útěk 2014 Celý Film Online

cz Labyrint: Útěk 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Labyrint: Útěk má skóre 8,8 z 10, na základě 2052 recenzí



Podzemní výtah Thomase vyvezl na louku obklopenou vysokými zdmi. Vůbec na nic si nepamatuje, dokonce si zpočátku nevzpomíná ani na vlastní jméno. Hned po příjezdu jej přivítá skupina dalších mladíků, které již dříve potkal stejný osud. Vytvořili zvláštní komunitu, která se na tom podivném místě snaží přežít a zároveň neúnavně hledá únikovou cestu. Možnost utéct mají každé ráno, kdy se ve zdi otevírá obrovská brána. Ta jim však pouze umožňuje vstoupit do obrovského a neustále se měnícího bludiště, které jejich nový domov obklopuje. Nejlepší a nejodvážnější běžci hledají cestu ven a postupně mapují jednotlivé části labyrintu. Mají na to jen čas vymezený denním světlem, večer se brána uzavírá a kdo se nestihne včas vrátit, mezi stěnami labyrintu nepřežije. Zůstane po něm jen přeškrtnuté jméno vyryté na stěně. Labyrint se totiž v noci mění na děsivé místo plné nejrůznějších nástrah, kvůli nimž se pravděpodobnost přežití v jeho útrobách limitně blíží k nule.


[CZ] Labyrint: Útěk 2014 Celý Film Online

Labyrint: Útěk

Podrobnosti


Původní název : Labyrint: Útěk
Země : Írán
Jazyk : boon
Délka : 164 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Gibson Miran
Režie : Sujith Vivianna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nivedha Muniba, Iyaaz Gentrit
Produkce : Jersie Somaiya
Hudba : Mikolaj Mathieu
Kamera : Mordechi Haidee
Kostýmy : Jesal Ursula

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. duben 1959
Produkční společnosti : Mercury Radio
Distribuce : Christie Film
Rozpočet : 17 965 982 USD
Tržby : 10 097 772 USD

Labyrint: Útěk / The Maze Runner (2014) | ČSFD.cz
Podzemní výtah Thomase vyvezl na louku obklopenou vysokými zdmi. Vůbec na nic si nepamatuje, dokonce si zpočátku nevzpomíná ani na vlastní jméno. Hned po příjezdu jej přivítá skupina dalších mladíků, které již dříve potkal stejný osud.
Hunger Games / The Hunger Games (2012) | ČSFD.cz
V ruinách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s hlavním městem Kapitol a dvanácti přilehlými kraji. V Kapitolu se každý rok koná klání s názvem Hunger Games, do kterého musí každý z krajů vyslat jednoho chlapce a jednu dívku.
Labyrint: Vražedná léčba (2018) - video | Online videa ...
Akční / Thriller / Sci-Fi USA, 2018, 140 min Režie: Wes Ball Předloha: James Dashner (kniha) Scénář: T.S. Nowlin Kamera: Gyula Pados Hudba: John Paesano Hrají: Dylan O'Brien, Dexter Darden, Thomas Brodie-Sangster, Rosa Salazar, Ki-hong Lee, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Kaya Scodelario, Katherine McNamara, Patricia Clarkson ...
Antiutopie – Wikipedie
Antiutopie (též dystopie či kakotopie) je opak utopie, myšlenka fiktivní společnosti, která se vyvinula špatným směrem, má zásadní nedostatky (totalitní forma vlády, omezování osobní svobody) vzniklé přehnáním jednoho nebo více ideologických principů.
Program
Filmový klub. Svátek pro milovníky filmového plátna - výběr toho nejlepšího ze světové i české kinematografie. Pro členy klubu zlevněné vstupenky.


Celý Film. České. Avi. iPhone. 480p. iPad. 720p. Film online. Ke Stažení.. Download. MP4. Český Dabing. Ke shlédnutí.1080p. Watch Free. DVDrip. Sleduj Filmy. Cz dabing. 4k blu ray. Stream. Stáhnout. Český Film. Zdarma. Ulozto. Ke Shlednutí. Cz titulky. Hd. Česká. Full Movie. BDrip