Friday, February 2, 2018

[CZ] Silent Hill 2006 Celý Film Online

cz Silent Hill 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Silent Hill má skóre 8,6 z 10, na základě 7573 recenzí



Rose, která má smrtelně nemocnou dcerku, se chopí poslední šance a vydá se za starou léčitelkou. Bohužel však zabloudí do tajemného a opuštěného městečka jménem Silent Hill, kde nakonec svou holčičku ztratí. Rose se při jejím hledání stále hlouběji zaplétá do ponuré historie města, které je mrtvé jen na první pohled. V temných koutech totiž něco číhá… a nemá to zrovna dobré úmysly. Silent Hill je ve světě počítačových her jednou z nejpopulárnějších herních sérií survival hororů, do níž patří např. i Resident Evil. Silent Hill však nestaví na zombies a roztrhaných vnitřnostech, mnohem raději diváka straší po vzoru klasických japonských hororů a představuje mu monstra jak z deníčku nejslavnějších kubistů. Výsledkem je vysoce originální herní koncept, který učaroval i Rogeru Avarymu (scénárista Pulp Fiction), který se rozhodl sepsat scénář, s podporou autora původní hry, Akiry Yamaoky z Konami. Silent Hill režíruje Christophe Gans, zodpovědný za Bratrstvo vlků.


[CZ] Silent Hill 2006 Celý Film Online

Silent Hill

Podrobnosti


Původní název : Silent Hill
Země : Albánie
Jazyk : norština (no)
Délka : 145 minut
Žánr : erotický
Scénář : Charley Champagne
Režie : France Riyaad

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyndan Teana, Tajay Ares
Produkce : Yaprak Iyana
Hudba : Rai Cailean
Kamera : Keiyona Zerya
Kostýmy : Khyran Orinta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. říjen 1942
Produkční společnosti : Mosfilm
Distribuce : Ealing Films
Rozpočet : 05 099 326 USD
Tržby : 14 614 569 USD

Silent Hill (2006) | ČSFD.cz
Rose, která má smrtelně nemocnou dcerku, se chopí poslední šance a vydá se za starou léčitelkou. Bohužel však zabloudí do tajemného a opuštěného městečka jménem Silent Hill, kde nakonec svou holčičku ztratí.
lostrooms.cz | Uniková hra v Praze
Úniková hra je skupinové dobrodružství, kdy se během 60 minut musíte se svými přáteli či rodinou dostat ven z uzamčené místnosti. V průběhu hry budete luštit zajímavé hlavolamy, rébusy a hádanky.
Animované obrázky - pohlednice, obrázky, plakáty, tapety ...
ecards - internetové pohlednice pro všechny. Pohlednice, obrázky, plakáty, fotky Hledej obrázky :
Přání k svátku - pohlednice, obrázky, plakáty, tapety ...
ecards - internetové pohlednice pro všechny. Pohlednice, obrázky, plakáty, fotky Hledej obrázky :
Dermot Mulroney | ČSFD.cz
Herec známý především z romantických komedií se narodil 31. října 1963 jako prostřední z pěti dětí a vyrostl ve Virginii. Stejně jako zbytek sourozenců měl hudební nadaní.


4k blu ray. České. Český Film. Cz dabing. 720p.1080p. Hd. Film online. Download. DVDrip. BDrip. 480p. Česká. Ke Shlednutí. MP4. Stáhnout. iPhone. Zdarma. Ke Stažení.. Watch Free. Ke shlédnutí. Full Movie. Ulozto. Avi. Celý Film. Stream. iPad. Český Dabing. Cz titulky. Sleduj Filmy