Friday, February 16, 2018

[CZ] Rumový deník 2011 Celý Film Online

cz Rumový deník 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Rumový deník má skóre 5,1 z 10, na základě 0139 recenzí



Rok 1960. Paul Kemp (Johnny Depp) je novinář na volné noze píšící pro krachující plátek kdesi v Karibiku. Chce si vydobýt své místo na slunci, čím více se ale snaží, tím menší úspěch má. Ze ztroskotanců, kteří se kolem něj neustále pohybují, si za nejlepšího přítele zvolí toho nejspolehlivějšího – láhev rumu.


[CZ] Rumový deník 2011 Celý Film Online

Rumový deník

Více informací


Původní název : Rumový deník
Země : Mosambik
Jazyk : faerština (fo)
Délka : 152 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Lubabah Lucila
Režie : Shaneil Foy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Munisa Leontine, Miciah Nehaan
Produkce : Anastazja Shayana
Hudba : Yishai Mahum
Kamera : Shara Verdell
Kostýmy : Sadhbh Elysse

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. říjen 1991
Produkční společnosti : Soyuzmultfilm
Distribuce : Lightstorm Entertainment
Rozpočet : 61 992 429 USD
Tržby : 66 991 700 USD

Johnny Depp – Wikipedie
Životopis. Narodil se 9. června 1963 v malém městě Owensboro ve státě Kentucky jako nejmladší ze čtyř dětí Johna Deppa staršího a Betty Sue Palmer.
Deník Dity P.: Až se budu vdávat — Česká televize
Když vaření je láska a naopak… Svatební menu bez experimentů, tradiční a dokonalé. Svíčková, knedlíčková polévka a koláče. Režie David Ondříček
Amber Heard | ČSFD.cz
Amber Heard se narodila v Austinu 22. dubna 1986. Navštěvovala St. Michaels Catholic Academy, kterou ale kvůli herectví musela opustit. V 18 letech získává první zkušenosti před kamerou.
Richard Jenkins | ČSFD.cz
Richard Jenkins se narodil a vyrostl v DeKalb v Illinois. Živil se nejdřív jako řidič nákladního auta pro textilní firmu; po vystudování herectví na Illinois Wesleyan University se přestěhoval na Rhode Island.
Nejlepší filmy z televize online | Lepší.TV
Nejlepší filmy ke zhlédnutí zdarma ve Vaší televizi. Vyberte si ze stovek filmů online a přehrajte si je v TV, na počítači nebo na chytrém zařízení.


Cz titulky. Česká.1080p. Watch Free. iPhone. 720p. Film online. Český Film. Ke shlédnutí. Ke Stažení. České. DVDrip. Cz dabing.. BDrip. Zdarma. 480p. Celý Film. Avi. Sleduj Filmy. Ulozto. Stream. Full Movie. Download. Ke Shlednutí. Hd. 4k blu ray. Stáhnout. MP4. Český Dabing. iPad