Friday, February 16, 2018

[CZ] Modrý samet 1986 Celý Film Online

cz Modrý samet 1986 Celý Film Online

★★★★☆

Modrý samet má skóre 7,8 z 10, na základě 7867 recenzí



Pátrání po zločinu zavedlo detektiva do světa erotiky a záhad spojených se zpěvačkou nočního klubu Isabelou Rossellini a drogově závislého násilníka Dennise Hoppera. Mladík Jeffrey Beaumont se vrací domů pomáhat svému otci v obchodě a při procházce najde na louce nedaleko svého bydliště uříznuté lidské ucho a rozhodne se jít nález oznámit na policii detektivu Williamsovi. Zároveň se spřátelí s jeho dcerou Sandy a rozhodnou se pátrat na vlastní pěst. Brzy zjistí, že do celého případu je zapletena místní barová zpěvačka Dorothy Vallensová, které nebezpečný psychopat Frank Booth unesl manžela a malého syna, aby ji mohl vydírat a zmocnit se celé její osobnosti. Zvědavost přivede Jeffreyho do baru, kde Dorothy zpívá. Je sexuálně vzrušující, když zpěvačka s obnaženými rameny šeptá hlubokým hlasem do mikrofonu slova populárního šlágru: "...nosila modrý samet...".


[CZ] Modrý samet 1986 Celý Film Online

Modrý samet

Více informací


Původní název : Modrý samet
Země : Nepál
Jazyk : xinca
Délka : 153 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Paria Arlette
Režie : Keifer Seyam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Evina Aiswarya, Karthikeya Kimbra
Produkce : Tibor Clemmie
Hudba : Ashby Kalan
Kamera : Zidaan Haley
Kostýmy : Mairead Hannaa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květen 1918
Produkční společnosti : First Look
Distribuce : Sherwood Pictures
Rozpočet : 90 395 391 USD
Tržby : 71 660 598 USD

Hedvábí | Pašmína a hedvábí - Pashmina.cz
Internetový obchod s Pašmínou a hedvábím. Šály z čisté pašmíny - silnější Melange a lehčí Diamant v sekci šálů z čisté pašmíny
Akční zboží - Svět látek
Potisk černá s leskem puntík. 260 Kč 100 Kč. Modrý úplet, proužky. 0 Kč 100 Kč. Supplex Calendula. Cena: 150 Kč
Isabella Rosselliniová – Wikipedie
Tento článek je příliš stručný nebo postrádá důležité informace. Pomozte Wikipedii tím, že jej vhodně rozšíříte.Nevkládejte však bez oprávnění cizí texty.
Arabské emiráty | CAIRE - látky a metráž
Látky, prodej látek a metráž - 800 látek kompletního oděvního sortimentu pouze v prvotřídní kvalitě, neustále doplňujeme podle módních trendů.
Řády a vyznamenání | Victoria AG Art s.r.o.
Fotogalerie referenčních realizací - řády a vyznamenání. Zakázková výroba i katalogový prodej v e-shopu. Rychlé dodání, výhodné ceny.


Avi. Český Film. Stáhnout. Download. Film online. Česká. Ke Shlednutí. Český Dabing. 720p. MP4. Hd. iPhone. Full Movie. iPad. DVDrip. Stream. Ulozto.. Ke Stažení. 480p. Cz dabing. Ke shlédnutí.1080p. Cz titulky. Zdarma. Watch Free. České. Sleduj Filmy. 4k blu ray. BDrip. Celý Film