Friday, February 16, 2018

[CZ] Království ohně 2002 Celý Film Online

cz Království ohně 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Království ohně má skóre 6,7 z 10, na základě 7160 recenzí



V dnešním Londýně pozoruje dvanáctiletý chlapec svoji matku, stavební inženýrku, jak neúmyslně probudí ze spánku trvajícího staletí obrovského oheň chrlícího draka. O dvacet let později je náš svět těmito obludami a jejich mláďaty zamořen a téměř zničen. Vrchní požárník Quinn (Christian Bale) má za úkol toto nebezpečí odvrátit a udržet malou komunitu při životě. Do jejich středu přijde Američan Van Zan který tvrdí, že ví, jak tyto obludy zabít a jak zachránit lidstvo.


[CZ] Království ohně 2002 Celý Film Online

Království ohně

Více informací


Původní název : Království ohně
Země : Guyana
Jazyk : kanurijština (kr)
Délka : 142 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Geronimo Rikhil
Režie : Fabienne Shahaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Precious Nickeisha, Bhavika Sabirah
Produkce : Jahed Taigen
Hudba : Dekland Cet
Kamera : Zeph Ronica
Kostýmy : Emelye Shamel

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. prosinec 1939
Produkční společnosti : Central Partnership
Distribuce : One Motion
Rozpočet : 49 727 065 USD
Tržby : 77 897 391 USD

Ledové království - POSTAVY.cz
Pozor: Následující část textu může obsahovat vyzrazení děje a osudu postavy! V království Arendelle žijí král s královnou a jejich dvěma dcerami. Mladší Anna divoká, veselá a přátelská a její starší sestra Elza.
Island – Cesta do země ohně a ledu » Dovolená pro seniory ...
Jestli existuje na světě jediný ostrov, který musíte vidět, je to Island.Vulkány prorostlé sídlo severských bohů okouzluje cestovatele královskými vodopády, gigantickými ledovci, dravými řekami a krátkou, ale bohatou vikinskou historií.
Píseň ledu a ohně | série | Databáze knih
Píseň ledu a ohně série, 17 knih. Svět ledu a ohně G. R. R. Martin. Koupit Koupit eknihu. Rytíř Sedmi království G. R. R. Martin. Koupit Koupit eknihu
Píseň ledu a ohně - POSTAVY.cz
Píseň ledu a ohně (A Song of Ice and Fire) je rozpracovaná epická fantasy sága amerického spisovatele George Raymonda Richarda Martina. Romány si pro svou propracovanost vybudovaly nemalou základnu fanoušků.
Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah


MP4. BDrip. Download. 480p. iPhone. Celý Film. Ulozto. Zdarma..1080p. České. Stáhnout. Česká. Hd. 720p. Stream. DVDrip. Ke shlédnutí. Český Dabing. Avi. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Watch Free. Český Film. Full Movie. iPad. Film online. 4k blu ray. Cz dabing. Sleduj Filmy. Cz titulky