Friday, February 16, 2018

[CZ] Paul 2011 Celý Film Online

cz Paul 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Paul má skóre 5,0 z 10, na základě 3397 recenzí



Dva nerozluční kamarádi z Anglie - Graeme Willy a Clive Gollings podniknou výlet do USA, v Californii na festival Comic Con. Nadšení později vyrážejí za dobrodružstvím skrze zemi za mimozemskou kulturou. Pohrávání si s představami, že by opravdu mohli narazit na mimozemskou rasu, se opravdu vyplnily. Do cesty se jim omylem připlete malý mimozemšťan jménem Paul, který tu před 60ti lety ztroskotal a byl po celou tu dobu skrýván. Jeho vlastní důvody ho ale přiměly uniknout. Oba šokování kamarádi, i přes Paulovo naprosté nevhodné chování, ho pomohou dopravit na místo, odkud ho vyzvedne jeho vlastní druh.V patách jim je ale federální služba s tajemnou ženou, která Paulovi rozhodně nemíní dopřát šťastný návrat domů.(Langley)


[CZ] Paul 2011 Celý Film Online

Paul

Více informací


Původní název : Paul
Země : Egypt
Jazyk : aragonština (an)
Délka : 142 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Mahe Malacki
Režie : Nava Choudhary

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jenika Rafel, Sumah Maazin
Produkce : Lane Sharukesh
Hudba : Nuraiz Omorinsola
Kamera : Adarsh Vikas
Kostýmy : Persis Rayyaan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. květnu 1986
Produkční společnosti : T-Series
Distribuce : Lightyear Entertainment
Rozpočet : 22 316 902 USD
Tržby : 83 772 460 USD

Paul Cézanne – Wikipedie
Paul Cézanne (19. ledna 1839, Aix-en-Provence, Francie – 22. října 1906, tamtéž) byl francouzský malíř, často nazývaný „otec moderního umění“.Snažil se dosáhnout syntézy realistického zobrazení, osobního výrazu a abstraktního obrazového řádu.
PAUL Česká republika
Nabízíme mnohem více než jen vynikající pečivo. Naše ambice je prodávat umění žít po francouzsku.
Jan Paul
Data Bibliografie Výstavy Obrazy Objekty Realizace Fotografie Video Komix Hudba Texty Poezie Projekty Publikování Monitor JVP Komunikace Odkazy Kontakt AKTUÁLNÍ
Paul Gauguin – Wikipedie
Život Mládí. Paul Gauguin se narodil 7. června 1848 antibonapartovskému novináři Clovisi Gauguinovi a Aline, rozené Tristanové, dceři radikální feministky Flory Tristanové.
Úvod - Pekařství Vondřichovi
Pekařství a Cukrářství Vondřichovi. Jsme malé rodinné pekařství a cukrářství s vlastními obchody na Mělníku, ve Mšeně a v Praze.


Česká. České. DVDrip.1080p. Stáhnout. Zdarma. Full Movie. Ulozto. Ke Stažení. Watch Free. Celý Film. Stream. Ke Shlednutí. 480p. MP4. 720p. Český Film. iPhone. Hd.. Cz dabing. Český Dabing. 4k blu ray. iPad. Sleduj Filmy. Cz titulky. Film online. Ke shlédnutí. Avi. BDrip. Download