Sunday, February 4, 2018

[CZ] Mluv s ní 2002 Celý Film Online

cz Mluv s ní 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Mluv s ní má skóre 5,4 z 10, na základě 7277 recenzí



Jsme diváky taneční kreace souboru Piny Bauschové. V hledišti sedí dva muži: jeden pláče, druhý se dívá. Touto symetrií, zprvu absurdní, posléze logickou, začíná film. Od prvního obrazu víme, že budeme sledovat dva příběhy, které se protnou v tomtéž stavu čekání. Mladý ošetřovatel Benigno už několik měsíců pečuje o mladou tanečnici Alicii, která po nehodě upadla do kómatu. Zamiloval se do nehybné a němé mladé ženy, vypráví jí o všem, co dělá. Na téže klinice potká svého souseda z divadla. Marco je spisovatel, přítel toreadorky Lydie, která je rovněž v kómatu poté, co ji nabral na rohy býk. Oba muži čekají, zda se ženy probudí: jeden tajně miluje dívku, jež by za normálních okolností byla pro něj nedosažitelná, druhý nemusí svou lásku skrývat, ale tuší, že je ztracená. Jeden věří a doufá, druhý pochybuje. Almodóvar přechází od jednoho ke druhému zaznamenávaje banální rituály nemocniční péče, než dospěje k překvapivému rozuzlení.


[CZ] Mluv s ní 2002 Celý Film Online

Mluv s ní

Více informací


Původní název : Mluv s ní
Země : Čína
Jazyk : osetština (os)
Délka : 152 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Herb Fintan
Režie : Ayva Paavan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Azucena Juman, Nimat Amanuel
Produkce : Martyna Kelle
Hudba : Morrie Deran
Kamera : Olevia Maela
Kostýmy : Shoana Kelyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. květen 1909
Produkční společnosti : Sherwood Pictures
Distribuce : New Line
Rozpočet : 98 482 116 USD
Tržby : 08 023 812 USD

Mluv / Speak (2004) | ČSFD.cz
kleopatra. Filmy o šikaně jsou v kurzu, je jen zvláštní, že u bedny s obětí sympatizujou všichni, ve filmu nikdo a tak je to vždycky. Tady holku vlastně nikdo vyloženě netýrá, jen ona žije se svym démonem z prožitého a vlivem toho se vyčleňuje sama.
Pedro Almodóvar | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Poslední stadium rakoviny? - Diskuse - eMimino.cz
Já pohřbila tatku letos. On to ten člověk tuší. Mluv s ním normálně o tom o čem on sám bude chtít. Péče polohuj posad do křesla, dej cokoliv k jídlu na so bude mít chut ono pokud to jde ke konci tak ani nemá chut na jídlo. je to jedno zda by to neměl jíst a podobně.
Jak se chovat k anorektičce/bulimičce - Diskuse - eMimino.cz
Jak se chovat k anorektičce/bulimičce. Ahoj všem, chtěla bych poprosit o radu, ať už ty, co mají s touto nemocí zkušenost, anebo ty, kdo ví, kam se obrátit pro radu.
Velký snář online - od písmena
Největší snář na českém internetu - přes 14 000 významů slov


Stream. Sleduj Filmy. Celý Film. 4k blu ray. Cz dabing. Český Dabing. Download. Zdarma. Hd.1080p. iPad. Český Film. Avi. Full Movie. Ulozto. DVDrip. Česká. Ke Shlednutí.. Ke Stažení. 480p. iPhone. MP4. České. Stáhnout. Cz titulky. Ke shlédnutí. Film online. 720p. Watch Free. BDrip