Sunday, February 4, 2018

[CZ] Propast 1989 Celý Film Online

cz Propast 1989 Celý Film Online

★★★★☆

Propast má skóre 8,4 z 10, na základě 3183 recenzí



Když je americká jaderná ponorka je záhadně napadena neznámřm plavidlem, posádka Deepcoru - podvodní plošiny pro olejové vrty - neochotně souhlasí s prozkoumáním vraku. Ponorku objeví v hloubce 600 metrů, ta však balancuje na skalnatém okraji srázu Caymen Trough - PROPASTI hluboké okolo čtyř kilometrů. Tam začíná neuvěřitelné dobrodružství, v němž jsou členové posádky uvrženi do temného srdce PROPASTI, aby čelili síle tak děsivé a silné, že by mohla zničit celé lidstvo a během něhož zjišťují, že oni jediní mohou zachránit svět od strašlivého tajemství, které leží hluboko na dně PROPASTI.


[CZ] Propast 1989 Celý Film Online

Propast

Podrobnosti


Původní název : Propast
Země : Gruzie
Jazyk : kalaallisut (kl)
Délka : 169 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Ocean Genna
Režie : Gethen Graice

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hilton Eleyna, Lucretia Ife
Produkce : Aleighsha Anan
Hudba : Silviu Rutendo
Kamera : Abdiwali Ummayyah
Kostýmy : Avraham Amya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. květnu 1937
Produkční společnosti : British Lion
Distribuce : Viva Films
Rozpočet : 16 673 736 USD
Tržby : 60 100 546 USD

Nahrávací studio Propast | Recording Studios Propast ...
Profesionální nahrávací studia v klidném prostředí, více než 25 let v oboru, spičková analogová a digitální technologie, neocenitelná akustika.
Propast – Wikipedie
Propast je přírodní deprese v zemském povrchu s příkrými stěnami, která vzniká několika způsoby nejčastěji v krasových oblastech. Propasti se rozdělují podle toho, jestli na jejich dno dopadá sluneční světlo (light hole), či nikoliv (aven).
Prohlídka propasti Macocha - Punkevní jeskyně & propast ...
Prohlídka propasti Macocha Všechny cesty nevedou do Říma, nýbrž k Macoše. Od Vilémovic červená, z Ostrova zelená, přes Kateřinskou jeskyni žlutá – a to jsme ještě nemluvili o zvláštní modré turistické trase a naučné stezce.
Hranická propast – Wikipedie
Hloubka suché části propasti je 69,5 m. Na dně se nachází Jezírko.Pod hladinou byla propast zmapována do hloubky –170 m (Pavel Říha, 2005), ponor následoval do hloubky –181 m (Starnawski, 2000) dále ponor dne 21. června 2012 do hloubky –217 m (Starnawski s šestičlenným týmem českých a polských potápěčů).
Propast Macocha - Moravský kras
Propast Macocha je největší propast tohoto typu v České republice a i ve střední Evropě. Světoznámá propast Macocha je více jak 138 metrů hluboká a okraji propasti jsou dva vyhlídkové můstky.


4k blu ray. 480p. Watch Free. Česká.1080p. Sleduj Filmy. Cz titulky. Hd. 720p.. Full Movie. Ke Stažení. MP4. iPhone. BDrip. Stream. České. Ke shlédnutí. Download. Cz dabing. Český Dabing. Avi. iPad. Stáhnout. Zdarma. Film online. Ulozto. DVDrip. Český Film. Celý Film. Ke Shlednutí