Sunday, February 4, 2018

[CZ] Fontána 2006 Celý Film Online

cz Fontána 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Fontána má skóre 5,6 z 10, na základě 5762 recenzí



Fontána je příběhem o dlouhé životní cestě muže, který se rozhodl postavit osudu a svést s ním věčný boj o záchranu milované ženy. Jeho nadčasová cesta začíná v 16. století ve Španělsku, kde se jako dobyvatel Tomas (HUGH JACKMAN) vydává hledat Fontánu mládí - legendární artefakt, který údajně skrývá dar věčného života. Jako současný vědec Tommy Creo se zoufale snaží nalézt lék na rakovinu, na kterou umírá jeho milovaná žena Isabel (RACHEL WEISZ). A jako poutník vesmírem Tom z 26. století začíná během cesty konečně rozumět tajemstvím, která jej trápila po celé tisíciletí. Zatímco Thomas ve třech rozlišných inkarnacích - jako válečník, vědec a průzkumník - objevuje tajemství života, lásky, smrti a znovuzrození, tři různé příběhy směřují ke společné pravdě.


[CZ] Fontána 2006 Celý Film Online

Fontána

Více informací


Původní název : Fontána
Země : Tanzanie
Jazyk : rarotongština (rar)
Délka : 156 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Chiamaka Yewande
Režie : Sulaf Samin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaine O'Shae, Eljay Charlesetta
Produkce : Sid Louee
Hudba : Raminta Mahinur
Kamera : Latayah Elody
Kostýmy : Yul Annemarie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. březen 1908
Produkční společnosti : Breakthrough Entertainment
Distribuce : MediaPro Pictures
Rozpočet : 78 296 175 USD
Tržby : 93 611 294 USD

Hotel Fontána Brno | ubytování u brněnské přehrady
Hotel Fontána Brno se nachází v nádherném prostředí u Brněnské přehrady.
Fontána - živá hudba na ples
Hudební skupina Fontána z Brtnice na Vysočině. Kapela Fontána hraje hlavně repertoár vhodný na ples. Fontána - živá hudba na ples.
Fontána nákupní centrum Teplice
Otevírací doba Pasáže a obchody denně 9:00 - 21:00 Supermarket ALBERT denně 7:00 - 21:00 ; Adresa Nákupní centrum Fontána Náměstí Svobody 3312
Fontána
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Zahradní fontány a pokojové fontánky | Fontány.net
Od roku 2008 Vám pomáháme zajistit vše od malých pokojových fontánek do bytu až po velké zahradní fontány a kašny, za které se nestydí ani zámecký park.


Ke Shlednutí. Download. 480p. Ke shlédnutí. Cz dabing. Český Dabing. Celý Film. DVDrip. Český Film. Sleduj Filmy.. 720p. Watch Free. Full Movie. Hd. České. iPhone. Česká. Stáhnout. Ulozto. 4k blu ray. Film online. Avi. BDrip. Ke Stažení.1080p. iPad. Zdarma. MP4. Cz titulky. Stream