Saturday, February 3, 2018

[CZ] X-Men: Poslední vzdor 2006 Celý Film Online

cz X-Men: Poslední vzdor 2006 Celý Film Online

★★★★☆

X-Men: Poslední vzdor má skóre 8,1 z 10, na základě 1999 recenzí



Když jsi mutantem, máš jen dvě možnosti, co s tím dělat. Skrývat to, či se držet v ústraní. Dnešek je den, kdy se to ale změnilo a světlo světa spatřil téměř zázračný lék proti mutantství. Bohužel odvrhnout nechtěný a často proklínaný dar a stát se opět člověkem není tak jednoduché, jak na první pohled vypadá. A zloduch Magneto na vyléčení určitě nepomýšlí. Z předchozích dílů nám dobře známá skupina mutantů pod vedením profesora Charlese Xaviera je nyní posílena o dva nové bojovníky Šelmu a Anděla a budou to vážně potřebovat. X-Meni musí rozpoutat nejstrašlivější válku jakou kdy svět viděl, jen aby mohli navždy ukončit všechny ostatní


[CZ] X-Men: Poslední vzdor 2006 Celý Film Online

X-Men: Poslední vzdor

Podrobnosti


Původní název : X-Men: Poslední vzdor
Země : Bhútán
Jazyk : ge'ez
Délka : 169 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Tomme Jasmeen
Režie : Haana Beste

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nivedha Britteny, Brittani Namir
Produkce : Amie Saadiah
Hudba : Ramazan Amani
Kamera : Phia Nikash
Kostýmy : Maurisio Juan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. lednu 1923
Produkční společnosti : Enoki Films
Distribuce : Orion Pictures
Rozpočet : 66 530 792 USD
Tržby : 71 130 266 USD

X-Men – Wikipedie
Kromě záplavy komiksů existuje několik animovaných seriálů (Pryde of the X-men, X-Men: TAS, X-Men: Evolution a Wolverine & the X-men) a prozatím tři hrané celovečerní filmy (X-Men, X-Men 2 a X-Men: Poslední vzdor.
Gambit (2019) | Zajímavosti | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Avengers: Age of Ultron (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí.
X-Men (2000) | ČSFD.cz
MM_Ramone. Toto je môj najobľúbenejší film, čo vychádza z komiksovej predlohy. "X-Men". Nie jeden superhrdina, ale celá rada rozmanitých osobností s rôznymi schopnosťami.
Program - FILM MUSIC PRAGUE
Hollywoodský skladatel John Powell, nominovaný na Oscara, uvede v Praze svůj první koncert!Diváky zavede nejen do světa filmu, konkrétně hudbou z komiksového spektáklu X-MEN: POSLEDNÍ VZDOR, fantasy SOLO: STAR WARS STORY, dramatu LET ČÍSLO 93, z populárního thrilleru AGENT BEZ MINULOSTI o agentovi jménem Jason Bourne.


Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Celý Film. Český Dabing. MP4. iPad. Zdarma. Watch Free. Cz titulky. BDrip. Cz dabing. 720p. Hd. DVDrip. 4k blu ray. Stáhnout. Download. Sleduj Filmy. Ulozto. iPhone. Český Film. 480p.1080p. České.. Stream. Full Movie. Ke Stažení. Film online. Avi. Česká