Sunday, January 21, 2018

[CZ] Selma 2014 Celý Film Online

cz Selma 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Selma má skóre 6,4 z 10, na základě 1298 recenzí



Pravdivá kronika líčící průběh bouřlivých tří měsíců v roce 1965, kdy Dr. Martin Luther King vedl riskantní nebezpečnou kampaň cílenou na zajištění rovného volebního práva a postavil se tváří v tvář násilným protivníkům. Grandiózní pochod ze Selmy do Montgomery vyvrcholil podepsáním zákona o volebním právu prezidentem Lyndonem Johnsonem a znamenal jedno z nejvýznamnějších vítězství pro hnutí za občanská práva. Film vypráví příběh o tom, jak uctívaný vůdce a vizionář Dr. Martin Luther King a jeho bratři a sestry z černošského hnutí docílili společenských změn, které navždy změnily dějiny.


[CZ] Selma 2014 Celý Film Online

Selma

Více informací


Původní název : Selma
Země : Bolívie
Jazyk : tahitština (ty)
Délka : 153 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Manraj Lucky
Režie : Barnie Shawnna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amabelle Tabasum, Saffie Elian
Produkce : Henoc Bear
Hudba : Kati Yawar
Kamera : Anesh Zaydaan
Kostýmy : Javanie Devarsh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. březen 1941
Produkční společnosti : Lenfilm
Distribuce : Blinding Edge
Rozpočet : 52 217 695 USD
Tržby : 35 241 819 USD

Selma Blair | ČSFD.cz
Na střední škole nesnášela svoje křestní jméno natolik, že si nechávala říkat jenom "Blair", nebo "Batsheva". Studovala totiž na hebrejské střední v rodném Southfieldu.Jako mnoho dalších začínala svoji kariéru v módním průmyslu. V New Yorku, kam…
Lékárna Selma - léky, kosmetika, vitamíny
Internetová lékárna, kde Vám odborně poradí. Nabízíme volně prodejné léky, doplňky stravy, kojenecou výživu, zdravotní potřeby a další. Výhodná doprava.
Tank Leopard 2: Ocelová šelma nejen pro vojska NATO | 100 ...
Německo má dlouhou a vskutku impozantní tradici vývoje a výroby obrněných vozidel a mezi jeho nejslavnější produkty se řadí tank Leopard 2, typický představitel tanků 4. generace, jež se objevily na přelomu 70. a 80. let.
Gevaudanská bestie: Sužovala Francii šelma, nebo ...
Usednout za volant patřilo až do minulého roku k hlavním projevům ženské revolty, poté zákaz konečně padl. Zajímavosti
BARROCKO.cz - Music Club
Bar-Rock-O. Underground music klub s jukeboxem a tvrdou muzikou. Pravidelně v barrocku pořádáme koncerty místních kapel.


Ulozto. 720p. České. Ke Shlednutí. iPhone.1080p. Český Dabing. Full Movie. Stream. Zdarma. 4k blu ray. Celý Film. Česká. iPad. Film online.. Avi. Stáhnout. Cz dabing. Sleduj Filmy. Download. Ke shlédnutí. Cz titulky. 480p. DVDrip. Ke Stažení. Watch Free. Český Film. MP4. Hd. BDrip