Monday, January 22, 2018

[CZ] Symptom Pandorum 2009 Celý Film Online

cz Symptom Pandorum 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Symptom Pandorum má skóre 6,5 z 10, na základě 3973 recenzí



Ocitáme se na zdánlivě opuštěné palubě vesmírné lodi. Dva členové posádky se právě probouzejí z hlubokého umělého spánku a s hrůzou zjišťují, že trpí podivnou ztrátou paměti. Nemají nejmenší ponětí, kdo jsou a co na palubě vesmírné lodi vůbec dělají. Jediným zvukem je skličující rachot a skřípot ozývající se z centra lodi. Jediný způsob, jak se dostat ven z této cely, je úzký a tmavý světlík. desátník Bower (Ben Foster), mladší z dvojice astronautů, vleze dovnitř, zatímco druhý, poručík Payton (Dennis Quaid), zůstává a snaží se navázat rádiové spojení. Bower proniká hlouběji a hlouběji do centra lodi a odhaluje děsivou realitu. Astronauti si brzy uvědomí, že oproti původnímu zdání nejsou jedinými pozůstalými na kosmické lodi a rozmotávají její šokující a strašlivé tajemství. Přežití lidstva záleží jen na nich


[CZ] Symptom Pandorum 2009 Celý Film Online

Symptom Pandorum

Více informací


Původní název : Symptom Pandorum
Země : Nigérie
Jazyk : šajenština (chy)
Délka : 151 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Nidal Akshayah
Režie : Benaiah Dennis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Albiona Varsha, Nimat Nash
Produkce : Halo Georgeana
Hudba : Abdiwahid Haris
Kamera : Calum Shanelle
Kostýmy : Ritaj Miley

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. duben 1990
Produkční společnosti : Lions Gate
Distribuce : WingNut Films
Rozpočet : 93 650 780 USD
Tržby : 55 021 717 USD

Paul W.S. Anderson | ČSFD.cz
Paul William Scott Anderson, jak se jmenuje celým jménem, si získal svou nechvalně známou proslulost ve své rodné Anglii už svým ultra-násilným snímkem SHOPPING z roku 1994, ke kterému si sám napsal scénář.
Podivuhodný případ Benjamina Buttona [HD] CZ Dabing Celý ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Norman Reedus | ČSFD.cz
Místem jeho narození je Florida, odkud v mladém věku odcestoval do světa. Po životních zkušenostech v Londýně a Japonsku se vrátil zpět do Spojených států.
Denisa Nesvačilová herečka | Celebwiki.cz
Herečka Denisa Nesvačilová, která v šestém díle slavných Básníků ukázala ňadra, svou první hlavní roli dostala v romantické komedii Miluji tě modře.
Premiéry
Přihlášení pro novináře. Pro přihlášení do novinářské sekce zadejte vaše přihlašovací údaje nebo vyplňte registrační formulář.


iPhone. Český Dabing. Český Film. Stáhnout. 4k blu ray. Cz titulky. iPad. Ke Stažení. Film online.. Celý Film. 720p. BDrip. MP4. Avi. Cz dabing. Česká. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Download. České. Hd. Ulozto. DVDrip. Watch Free.1080p. Sleduj Filmy. Full Movie. 480p. Zdarma. Stream