Sunday, January 21, 2018

[CZ] Postradatelní 2010 Celý Film Online

cz Postradatelní 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Postradatelní má skóre 7,4 z 10, na základě 4355 recenzí



Příběh nás zavede mezi vysoce kvalifikované a nebezpečné žoldáky. Tým pod vedením Barneyho Rosse (Sylvester Stallone) se skládá z Lee Christmase (Jason Statham), specialisty na nože, Yin Yang (Jet Li), specialisty na bojová umění, Gunnara Jensena (Dolph Lundgren), Hale Caesara (Terry Crews) a experta na zbraně Toll Roada (Randy Couture). Tým je najat tajemným panem Churchem, aby svrhl nebezpečného diktátora Garzu, jehož dceru zabili Garzovi vojáci, když se zemi pokoušela sjednotit. Tým je vyslán na ostrov u Brazílie, který Garza již přes dvacet let utlačuje. Ani za pomoci obchodníka se zbraněmi Toola (Mickey Rourke) nebude jejich cíl jednoduchý. V patách jim je zkorumpovaný agent CIA Monroe (Eric Roberts) se svým psychopatickým bodyguardem (Steve Austin), bývalý člen týmu (Gary Daniels) a armáda generála Garzy.


[CZ] Postradatelní 2010 Celý Film Online

Postradatelní

Podrobnosti


Původní název : Postradatelní
Země : Bulharsko
Jazyk : kazaština (kk)
Délka : 150 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Anais Mehboob
Režie : France Harbinder

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gulraiz Rithik, Hawys Disa
Produkce : Iain Alexsandra
Hudba : Maimunah Kashifa
Kamera : Tisa Ruta
Kostýmy : Phung Dennison

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. lednu 1992
Produkční společnosti : WWE Studios
Distribuce : Sahamongkol Film
Rozpočet : 33 365 604 USD
Tržby : 15 959 553 USD

Expendables: Postradatelní / The Expendables ... - ČSFD.cz
Název filmu Expendables: Postradatelní označuje muže, kteří mají být obětováni ve prospěch vojenské operace. A právě takovými se, aniž to tuší, stávají členové party zabijáků z povolání.
Expendables: Postradatelní – Wikipedie
Expendables: Postradatelní (anglicky The Expendables) je americký akční film.Byl natáčen v Riu de Janeiro, New Orleansu a v Los Angeles od 28. března do 1. června 2009 s několika dotáčkami později a jeho premiéra byla stanovena na 13. srpna 2010 ve Spojených státech a 19. srpna 2010 v Česku.
Postradatelní-1-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Expendables: Postradatelní 2 / The Expendables 2 (2012 ...
Expendables jsou zpět a tentokrát je to osobní! Poté co byl Tool (Mickey Rourke), srdce a duše Expendables, brutálně zavražděn na misi, jeho parťáci přísahají pomstu.
Sylvester Stallone – Wikipedie
Sylvester Stallone (* 6. července 1946 New York City) je americký herec, scenárista a režisér s italskými kořeny, proslavil se především rolemi boxera Rockyho Balboy a vietnamského veterána Johna Ramba.


4k blu ray. Film online. Download. Český Film. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Full Movie.. iPhone. Avi. Cz titulky. Watch Free. Český Dabing. Zdarma. DVDrip. 720p. iPad. Česká. 480p. Ke shlédnutí. České. Celý Film.1080p. Cz dabing. Hd. BDrip. Ulozto. Stream. Ke Stažení. Stáhnout. MP4