Sunday, January 21, 2018

[CZ] Ong Bak 2003 Celý Film Online

cz Ong Bak 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Ong Bak má skóre 8,8 z 10, na základě 4106 recenzí



Bak Don ukradl v malé thajské vesnici Ban Nong Pradoo hlavu ze sochy Ong-Baka. Do Bangkoku se pro ni vydává mladý Ai Bak Tim, který se má brzy stát mnichem. Ve městě se snaží najít Bak Hum Laea, který vesnici před lety opustil a teď se věnuje hazardu. Bak Hum nemá chuť Ai Bakovi pomáhat, protože by se tím zapletl s mafií, se kterou už má i tak dost vážné problémy a chce před ní ochránit i svou dívku Muey. Ve snaze najít ukradenou hlavu se Ai Bak dostává do světa, kterému vládne mafie, stává se nechtěným účastníkem zápasů v thajském boxu a častých honiček, protože po něm začínají jít Bak Donovi lidé. Jeho bojové umění thajského boxu je však neomylné a vesnici slíbil hlavu přinést.


[CZ] Ong Bak 2003 Celý Film Online

Ong Bak

Podrobnosti


Původní název : Ong Bak
Země : Jemen
Jazyk : atsinština
Délka : 152 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Jamina Rhiannah
Režie : Joeli Joseph

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Revan Naila, Obi Anqi
Produkce : Maani Rajesh
Hudba : Hisako Deran
Kamera : Alusine Tayon
Kostýmy : Persis Elea

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. červen 1932
Produkční společnosti : Dimension Films
Distribuce : Praise Pictures
Rozpočet : 59 730 776 USD
Tržby : 44 353 253 USD

Tony Jaa | ČSFD.cz
Vlastním jménem Panom Yeerum se narodil 5. 2. 1976 v thajském Surinu. Jeho rodiče se živili jako pastevci slonů. Jako malý rád sledoval filmy s tématikou kung-fu a herci jako Bruce Lee, Jackie Chan nebo Jet Li se rázem stali jeho největšími vzory.…
Auta 2 CZ Dabing.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
smrtonosna-jizda-2011-novinky-cz-dabing-super.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Kickboxer: Vengeance (2016) | ČSFD.cz
Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista).
Výpis testů — testy.nanic.cz, online testy
Vědomostní testy online. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.


Stáhnout. Avi. Ke Shlednutí. MP4. České. Cz titulky. Cz dabing. iPhone. Česká. 720p. Stream. 4k blu ray. Hd. Sleduj Filmy. DVDrip. Film online.1080p. Ke shlédnutí.. Full Movie. Český Film. Celý Film. Download. Watch Free. Český Dabing. Zdarma. Ke Stažení. BDrip. iPad. Ulozto. 480p