Saturday, January 20, 2018

[CZ] Rande na jednu noc 2008 Celý Film Online

cz Rande na jednu noc 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Rande na jednu noc má skóre 5,6 z 10, na základě 9162 recenzí



Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit. Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob.


[CZ] Rande na jednu noc 2008 Celý Film Online

Rande na jednu noc

Více informací


Původní název : Rande na jednu noc
Země : Egypt
Jazyk : nakotština
Délka : 164 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Junad Avana
Režie : Jordina Tamari

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanae Cedric, Karamvir Chia
Produkce : Nebi Arfa
Hudba : Lamari Ritisha
Kamera : Zacchaeus Tawqir
Kostýmy : Rochel Juan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. prosinec 1969
Produkční společnosti : GMA Films
Distribuce : Vinod Chopra
Rozpočet : 28 388 950 USD
Tržby : 82 062 850 USD

Rande na dvě noci / Two Night Stand (2014) | ČSFD.cz
Megan (Analeigh Tipton) nemá práci a její přítel ji nedávno opustil.Celé dny se nudí v bytě a jednoho dne si založí profil na seznamce. Po setkání se svým bývalým se rozhodne, že se posune dál a vyrazí strávit jednu noc s neznámým Alecem (Miles Teller).V New Yorku ale tu noc začne sněhová vánice a přestane jezdit veškerá doprava.
Sprosťák, násoska, zoufalec aneb 11 nejhorších mužů, co ...
Femina.cz > se* a vztahy > první rande > Sprosťák, násoska, zoufalec aneb 11 nejhorších mužů, co můžeš potkat na prvním rande. Sprosťák, násoska, zoufalec aneb 11 nejhorších mužů, co můžeš potkat na prvním rande
Gurmánka » Pozvánka na rande v české kuchyni
126 komentářů k příspěvku „Pozvánka na rande v české kuchyni“. Terezka říká: 22.9. 2008 v 4.50. Milá Šárko, ze srdce gratuluji! Nemohu se dočkat, až si knížku postavím v kuchyni. Bohužel to do další osobní návštěvy nevydržím, takže objednávám online.
„Spala jsem za jednu noc se 12 muži“: Žena odhaluje, co se ...
S kým tam chodíš teď? To se mění. Nejvíce s kamarády, s kterými jsem byla na rande a byla s nima zábava. Ale stačí si s sebou vzít jednoho nebo dva.
Speed dating Praha - rychlé rande, seznamovací akce a ...
5 chyb na prvním rande. Pozor na ně! Tady se většinou ukáže, zda stojíte na začátku skutečného vztahu, nebo se jedná o schůzku, která upadne brzy v zapomenutí.


. iPhone. MP4. Česká. 4k blu ray. Download. Ulozto. Český Dabing. DVDrip. Watch Free. Stáhnout. Full Movie. Film online. Ke shlédnutí. iPad.1080p. BDrip. Český Film. Cz titulky. Celý Film. České. Sleduj Filmy. 720p. Cz dabing. Ke Shlednutí. Hd. 480p. Zdarma. Avi. Ke Stažení. Stream